Blackburn Rovers 1-1 Aston Villa Spillerrangeringer:Majestic Mulgrew

For en jobb Mogga har gjort på Ewood Park! – skysports.com

Conor Hourihanes frispark på skadetid betydde at en jevn kamp mellom Blackburn Rovers og Aston Villa endte med uavgjort 1-1. Her er spillervurderingene våre fra spillet.

Blackburn Rovers

David Raya - keeperen, som presterte bra i League One forrige sesong, var ikke overarbeidet – redningene hans i andre omgang fra Jedinak og Abraham var enkle – men kunne ikke ha gjort så mye med Hourihanes frispark ved skade. 6

Ryan Nyambe – akademikandidaten gikk inn i sesongen med litt arbeid å gjøre for å overbevise noen fans om at han kan være en sterk utøver på dette nivået, men den energiske høyrebacken har så langt tilpasset seg godt og han så ikke malplassert ut her. 6
Charlie Mulgrew – den tidligere keltiske mannen er fantastisk begavet i besittelse, og det gjenspeiles ikke bare i distribusjonen hans, men også i hans kors og dødballer, en av de sistnevnte ville ha satt opp åpneren uten et tvilsomt offsideflagg. Det kan ikke være for mange flere midtstoppere i England som bidrar fremover på så mange forskjellige måter. 8
Darragh Lenihan – forsvarte seg godt tidlig og headet utenfor ved bakre stolpe fra et frispark like etter kvarteret. Etter å ha startet som en tøff takling midtbanespiller, han har absolutt brukt den aggresjonen som midtstopper. 7
Amari Bell – venstrebacken fikk ikke helt den angrepslisensen han liker den første timen, men fikk det med en gang Williams kom på for å la ham gå til vingback, vinne en corner i løpet av sekunder etter byttet og hjelpe siden hans med å presse. 6

Corry Evans – satte inn en eller to smart-timede utfordringer i første omgang og negerte Grealishs trussel effektivt; hans bidrag var ikke iøynefallende, men nyttig likevel. 6
Richie Smallwood - midtbanespilleren, en stor del av Blackburns promoteringskampanje, var veldig rask med andre baller og gjorde de enkle tingene bra. Med det sagt, han var heldig som ikke slapp inn en straffe like før halvtimen for en fouling på McGinn. 7
Elliott Bennett – nyttemannen plassert på høyre side av midtbanen; selv om det ikke er like spennende som Armstrong på den andre siden, han gjorde en like viktig jobb for å hjelpe Smallwood og Evans, av og til tvinger Taylor tilbake med sine uselviske løp. 6
Bradley Dack – forårsaket problemer med leveransene sine og ga nesten et viktig bidrag ved å komme på slutten av en fra Mulgrew; headingen hans fra et frispark ble imidlertid tvilsomt dømt for offside. Den angripende midtbanespilleren hadde kanskje en tøffere andre omgang, men fikk til slutt målet ved å snu Grahams innsats sent. Rovers-fans var glade for å se Dack tilbake tilgjengelig, og denne kampen viste hvorfor. 8

Adam Armstrong – spissspilleren har vist mye kvalitet på dette nivået, og det var øyeblikk da han skremte Hutton nede til venstre. Likevel, reaksjonen hans på å miste ballen var kanskje litt tvilsom ved en eller to anledninger før han ble tatt av i andre periode. 5
Danny Graham – en relativt rolig ettermiddag totalt sett, men spissen kom over trumf i et nøkkeløyeblikk, jobbet tålmodig med vinkelen for sitt 77. minutts skudd som Dack snudde hjem. 6

Ben Brereton (på 58) – tilbød god bevegelse da han kom fra benken og hjalp Graham med å okkupere midtstoppere. 7
Harrison Reed (på 67) – midtbanespilleren kombinerte energi med et fløyels-touch som bidro til målet, men han ga også bort frisparket som førte til utligningen og skjøt over fra 18-yardlinjen i de døende øyeblikkene. 6
Derrick Williams (på 73) – byttet til en bakre treer hjalp Rovers og Williams med å sette seg fint inn i forsvaret, viser intelligens i besittelse. 7

Aston Villa

Orjan Nyland – uten tvil hans beste redning kom fra hans egen spiller, Tuanzebe innen kvarteret. Behagelig holdt Mulgrews frispark like etter halvtimesmerket, selv om han sølte ut en annen fra skotten senere for kanskje å fremheve hans tilbøyelighet til en clanger. Kunne imidlertid ikke ha gjort mye med Dacks mål. 6

Alan Hutton – så ikke komfortabel ut mot Armstrong tidlig, han tilbød heller ikke tempoet og drivkraften i den motsatte halvdelen for å skape plass for Elmohamady å levere som, kanskje, det nå utlånte Ritchie De Laet kunne ha gjort. Hans ønske kunne ikke stilles spørsmål ved, men Villa trenger mer fra høyrebacken deres. 4
Axel Tuanzebe - opplevde en blandet periode tidlig, da han snudde seg bak et vanskelig kors bak, men etter den resulterende corneren headet han Mulgrews innlegg mot eget mål, hans rødmer spart kun av Nyland. Midtstopperen kan gjøre noe av det iøynefallende, siste grøft forsvarer godt, men likt, det er en mangel på modenhet i spillet hans, noe som kan være problematisk i John Terrys fravær. 5
James Chester – waliseren lignet mer på seg selv fra 2017-18 her, viser roen i trange områder som han ble kjent for forrige periode. Etter en ukarakteristisk dårlig start, denne forestillingen gir eks-Hull-mannen noe å bygge på. 8
Neil Taylor - i første omgang, han behandlet alltid ballen som en varm potet, gå raskt bakover i stedet for å prøve å gjøre noe positivt med det. I andre omgang tok han ikke bare bedre posisjoner, han viste også mer positivitet med ballen; uten å kunne angripe på utsiden, han tok initiativet til å kutte innsiden for et skudd ved en anledning. 6

Ahmed Elmohamady - spilte på høyresiden, Det var tider da Elmohamady nesten var for langt opp på banen. Han kommer ikke til å tilby noe trøkk i den siste tredjedelen og kan ha vært bedre egnet til en dypere rolle som lar ham svinge inn kryss fra dypt. Forsvaret godt, men må brukes bedre. 5
Mile Jedinak – spillertypen som noen ganger bommer med den første utfordringen, men hans utholdenhet lar ham ta igjen terrenget; denne prestasjonen viste at karakteristikken er best tjent, ikke på hans tidligere posisjon som midtstopper, men på midtbanen, hvor han har forsikringen til forsvarere i ryggen for å redusere risikoen for at en innledende feil blir kostbar. 6
John McGinn – startet kampen bra ved å vise klasse i besittelse, selv om det ikke alltid var antall kropper i esken for at han kunne lansere en av sine vanlige leveranser. Uheldig å ikke vinne en straffe, men like før halvtimesgrensen, og det så lyst ut for perioder av andre periode, selv om han ikke var en konstant innflytelse på saksgangen. 7
Albert Adomah – så alltid etter å komme til bakre stolpe fra Elmohamadys kryss og klemme sidelinjen; noen ganger kan dette gi Villa bredde, men det gjorde at de mangler menn i boksen. Dekket Taylor godt når han ble bedt om det. 5

Jack Grealish – playmakeren har vært nøkkelen til Villas angrepsspill de siste seks månedene, og det var tilfellet igjen her, spesielt i andre omgang, da han klarte å knytte seg til spissen og finne hull bak Blackburns midtbane. Han må være i disse områdene i stedet for sin egen halvdel, spesielt med tanke på at midtbanespillerne bak ham ikke kommer mye inn i boksen. 6
Tammy Abraham – det er viktig i et Steve Bruce-system at hovedspissen nyter fysiske dueller og Abraham ser ut som en god signering i den forbindelse, spesielt i andre omgang da midtbanen kom nærmere ham. Hadde et par sjanser i andre periode som han kanskje hadde gjort det bedre med. 6

Jonathan Kodjia (på 69) – viste at han kan gi Abraham den nødvendige støtten hvis Bruce er fornøyd med å spille de to sammen, selv om enhver permanent bytte vil skape gåter i andre områder. 7
Conor Hourihane (på 77) – Iren har alltid hatt evnen til å gi avgjørende bidrag til kampene, og det viste seg igjen med et fantastisk frispark på skadetid som så Villa ta et poeng. 9
Yannick Bolasie (på 77) – gjorde noen truende løp nedover høyre kanal og ser allerede potensielt ut som en ressurs på dette nivået. 7