West Ham United 1-4 Manchester City Six Things:Citizens jager rekordene

Sterling var man-of-the-match – dreamteamfc.com

Manchester City utlignet sin retur for 2013-14 på 102 Premier League-mål søndag ettermiddag, takket være en 4-1 seier på nedrykkstruede West Ham. Her er seks ting fra spillet.

Isolerte frontmenn

West Ham så tidlig godt organisert ut, med Angelo Ogbonna som håndterer Gabriel Jesus og Mark Noble som kuttet ut forbikjøringsfeltene inn til Kevin De Bruyne. Problemet var imidlertid at når de hentet besittelse, den første pasningen var enten en baklengs eller en målløs klarering, gir dem ingen sjanse til å bringe Marko Arnautovic og Manuel Lanzini i spill.

Ulykkelige Hammers

Da Noble kom ut av posisjon for å dekke et gap som Cheikhou Kouyate hadde forlatt på West Hams høyre kanal, et enda større gap dukket opp til venstre slik at City kunne bytte spillet, som bidro til åpningen. Leroy Sane formet til å skyte, og selv om Adrian San Miguel kunne ha reddet tyskerens innsats direkte, han ble ikke gitt noen sjanse av avbøyningen fra Patrice Evra.

City nådde 100

Manchester City hadde scoret nesten alle sine tidligere 98 Premier League-mål gjennom den typen fotball som ikke trenger hjelp fra motstanderen, så det var ironisk at de traff diskantfigurer ved hjelp av to massive avbøyninger. Den andre kom da Adrian for tidlig kjørte ut av mål og lot De Bruyne komme seg inn nede til høyre, korset hans vendte utilsiktet hjem av Declan Rice.

Cresswells curler

Hjemmefansen ble gitt litt oppmuntring i de siste stadiene av første omgang, som Manuel Lanzini vokste i innflytelse mens andre spillere begynte å kjempe om andre baller. Edmilson Fernandes' kjøring ga ham et frispark fra Nicolas Otamendi, og selv om det kunne vært en straffe, Noble forstyrret Citys mur og lot Aaron Cresswell krølle seg inne i nærstolpen, hjulpet av mistenkt målvakt fra Ederson. Det øyeblikket endret atmosfæren og i forlengelsen, dynamikken i andre omgang:det som kunne vært en treningsøkt for City, ble en luftkamp.

Sterlings arbeid

Etter å ha sett det beste av Cresswell fra dødballer, vi så også hans begrensninger når de var isolert mot tempo. Kort tid etter pause, Gabriel Jesus spilte en fantastisk ball nedover høyre kanal for Sterling, som da hadde roen til å plukke ut brasilianeren, som produserte en kul finish som forenklet Citys ettermiddag. Fra samme posisjon, Sterling viste deretter lignende ro som tet Fernandinho for en tap-in som forseglet Citys seier.

Målforskjellsbeskyttelse

Fernandinhos mål lærte West Ham farene ved å la seg åpne i overgangsfasene mot dette Man City-laget, en leksjon som David Moyes side tok hensyn til. Mens Irons-fansen reagerer best på intensitet og mot – og til tider ble frustrerte over mangelen på det sent – ​​gir målforskjellen på -24 dem en ekstra fordel over Southampton på -29, så et forsøk på frelse sent ville ha vært naivt misforstått. West Ham har forbedret seg under Moyes, men å konkurrere med denne bysiden viste seg å være en bro for langt.