Manchester United 2-1 Leicester City Six Things:Red Devils overbeviser ikke i seier

Shaw feirer sitt første seniormål – @ManUtd

Etter en nervøs kamp, Manchester United sikret sine første tre poeng for sesongen med en 2-1-seier over Leicester takket være mål fra Paul Pogba og Luke Shaw. Her er seks ting fra spillet.

Pogba opptrer

Gitt at Paul Pogba først kom tilbake til trening mandag etter sin verdenscupsuksess, det var overraskende at franskmannen startet, enn si som kaptein; men det var en følelse av at han reagerte godt på det ansvaret. Han koblet spill på en utmerket måte i de embryonale stadiene, bringe i spill bakspillerne Matteo Darmian og Luke Shaw, som begge gikk på kraftige løp de to første minuttene. Da Daniel Amartey ble straffet for håndball i boksen, Pogba gikk opp selvsikkert og kjølig omvendt, for å starte en forestilling der han var blant sin sides mest oppfinnsomme utøvere.

Kule rever

Leicester var ikke imponert over å sette ned et mål tidlig og tok seg ikke tid til å gjenvinne roen. Harry Maguire, et forent sommermål, sprayet pasninger til venstre flanke, der Ben Chilwell og Demarai Gray forårsaket problemer for Darmian på grunn av tempoet deres, som Juan Mata slet så mye med å holde tritt med at han kort byttet posisjon med Marcus Rashford. Det var imidlertid nedspill på høyre flanke som Leicester skapte sin beste sjanse fra; Ricardo Pereira, utplassert på høyre fløy, tok opp den lyse James Maddison, fra hvem David De Gea reddet første omgang.

Tidlig spillhåndtering

Mens Maddisons innsats kan ha vært Leicesters eneste bemerkelsesverdige sjanse i første omgang, United kunne ikke helt bygge videre på åpningen deres – faktisk, de falt inn i deres defensive tredje så snart den gikk inn. En slik defensiv mentalitet uten ball betydde at, når de ga besittelse, det var vanskelig for dem å gjenoppdage sin rytme. Denne tilnærmingen ville vært forståelig hvis det var de siste 10 minuttene å holde på en ledelse bort til en tittelrival, men å spille en hel kamp som dette hjemme til en side som forventes å avslutte under dem er ikke akseptabelt.

Shaws store øyeblikk

Det har lenge vært usikkerhet rundt Luke Shaws forhold til Jose Mourinho, men Southampton-akademiet avsluttet en positiv åpningskveld med et første seniormål. Mata treet gjennom en fantastisk ball for 23-åringen, som fikk målsiden av Pereira før, kanskje hjulpet av en tilfeldig sprett, scoping ballen i lengste hjørne.

Vardy er fortsatt nøkkelen

Den nye breddemannen Rachid Ghezzal og Jamie Vardy gjorde et skikkelig inntrykk fra benken for Leicester, med sistnevnte som fortjente målet sitt på skadetid. Selv om United-nervene klirret de siste to minuttene, som så Kasper Schmeichel nektet et ikonisk mål ved å heade utenfor på fløyta, de besøkende dro med en følelse av «hvis bare». Midtveis i andre omgang med bare ett mål, Gray hadde blitt nektet av en direkte redning fra De Gea og hadde gått inn, resultatet kunne vært veldig annerledes. Sett Vardy inn fra start og Foxes kan være et spennende forslag i år.

United ikke overbevisende

Hadde Vardy ikke pakket, Manchester Uniteds seiersmargin ville vært to mål, nok til å nesten tillate at ytelsen deres retrospektivt revideres som en med kunnskapsrik kontroll. Det faktum at de var ferdige med å holde fast, men vil være spillets definerende minne, som ligner mye mer nøyaktig. De fleste lag med seriøse tittelambisjoner ville fortsette å angripe mens de var foran og mens The Red Devils vant i kveld, en videreføring av deres metoder kan vise seg å være uholdbar.

[Manchester United 2-1 Leicester City Six Things:Red Devils overbeviser ikke i seier: https://no.sportsfitness.win/sport/fotball/1004038631.html ]