Cheltenham Town 2-2 Mansfield Town Six Things:Walker dobbel redder Stags

Neal Bishop prøver å stoppe Jacob Maddox – @ctfcofficial

Tyler Walkers skadetidsutjevning reddet uavgjort 2-2 for Mansfield Town i Cheltenham Town, som må vente enda lenger på sin første hjemmeseier i kampanjen. Her er spillervurderingene våre fra spillet.

Stags sterk start

Mansfield så ut til å vise overlegen kvalitet tidlig, og de tok ledelsen allerede i det syvende minuttet. Mal Benning, som uten tvil har vært en av de beste venstrebackene i League Two de siste fire årene, leverte et ferskent kors fra dypet:Tyler Walker fikk mest mulig ut av det med et instinktivt blikk inn i det fjerne hjørnet. Det målet antydet potensielt en dominerende prestasjon fra David Flitcrofts side, så Cheltenham-fansen kan ta stor oppmuntring fra deres sides ekstremt livlige respons.

Forsvarere på offensiven

Cheltenhams spilleplan i åpent spill var lange baller til Luke Varney, hvis vilje til å duellere aggressivt med Matt Preston og andre skapte ekstra plass for den silkefotede Jacob Maddox og den atletiske Ryan Broom. Selv om, det var forsvarerne som gjorde den talende berøringen:etter den imponerende Chris Husseys corner, Chris Clements satte opp Ben Tozer for å skyte hjem. Tozer, en midtbanespiller av fag, hadde blitt felt midt i et tremannsforsvar, men han gjorde like stort utslag i motstanderens straffefelt som hans eget. Den tidligere Newport-mannen ble leverandør sent i første omgang, krysset for den luftmessig dominerende Will Boyle for å heade Robins i ledelsen.

Robins løser seg

Når du forsvarer en ledelse i andre omgang, spesielt en ettmålsledelse mot dyrt sammensatt motstand, mange League Two-lag ville ha holdt 11 mann i sin defensive tredjeplass og invitert til press. I stedet, Det Cheltenham gjorde veldig bra var å stenge Mansfield selv i dype områder, for å gjøre det så vanskelig for dem som mulig å få leveransene sine i esken. Hver spiller spilte sin rolle i et system som stort sett var veldig vellykket, som Mansfield skapte nesten ingen sjanser i andre periode og ikke traff målet mer enn to ganger.

Walker leverer hjertesorgen

Nottingham Forest-utlåneren var ikke spesielt iøynefallende i åpent spill; i store deler av konkurransen ble han drevet ut i store områder. Derimot, en spiller som har vist lovende på Championship-nivå så sent som forrige sesong, var alltid sannsynlig å ha kvaliteten til å sette et tydelig preg på spillet. Det viste seg i det tredje minuttet av pausetid, da han banket hjem fra nært hold.

Middelmådig Mansfield

Uavgjort betyr at Mansfield Town fortsatt har tapt bare én gang denne sesongen, og de forblir ubeseiret på bortebane, men rekorden deres på 10 uavgjorte av 16 er neppe en å strebe etter – spesielt med på papiret en av divisjonens sterkeste lag. David Flitcroft, som har vunnet opprykk fra dette nivået med Bury, er helt klart en lidenskapelig leder, men hans side manglet ro i besittelse og til tider selvtillit i spillets plan. På grunn av det, John og Carolyn Radford ville ha rett til å stille spørsmål ved om de får nok valuta for pengene.

Et lite skritt fremover for Cheltenham

Walkers mål betyr også at Cheltenham ennå ikke har vunnet på hjemmebane - og ennå ikke har vunnet i ligaen under Michael Duffs veiledning. Dette er to store psykologiske hindringer og i begge forstander, å holde ut to minutter ekstra ville gitt et sårt tiltrengt skudd for armen. Når det gjelder spilleplanen, det var mye som Michael Duff og trenerteamet hans fikk rett på, og prestasjonen var utvilsomt en av en side som har full støtte til manageren sin. Gjenta denne prestasjonen mot lag som ikke har en fullfører på mesterskapsnivå, og resultatene bør forbedres.