Chelsea 4-3 Watford spillervurderinger:subs skinner

Terry feirer åpningen – metro.co.uk

Chelsea avsluttet sin første kamp siden de ble kåret til mestere med en dramatisk 4-3-seier over Watford på 16. plass – men hvordan vurderte spillerne på begge lag?

Chelsea

Asmir Begovic – Dårlig fordeling og motstanderne hans truet ikke med regelmessigheten de tre målene deres kunne tilsi. Courtois plass er trygg på disse bevisene. 2

Kurt Zouma – går inn i utfordringer for raskt, som vi så for Janmaats mål. 3
John Terry – et eventyrøyeblikk som viser et glimt av hvorfor han nå har scoret i 17 strake Chelsea-sesonger. Hans forsvar for den første utligningen viser imidlertid hvorfor dette blir hans siste. 4
Nathan Aké – bar ut ballen godt i første omgang og hadde en hånd i Batshuayis mål. Men viste naivitet for Watfords andre mål ved å la Janmaat skyte på sin sterkere fot. 4

Cesar Azpilicueta – tok målet sitt bra, men tilbyr ikke nok tempo og bredde til å spille en vingbackrolle regelmessig. 4
N’Golo Kanté – ble borte i trolldom, men spilte en eller to utmerkede pasninger fremover og ble levende i løpet av de siste 10 minuttene, stjele ballen i ledelsen opp til vinneren. 6
Nathaniel Chalobah – kom i en blanding med Terry for Watfords første utligning i en treg start. Forbedret seg fra da av med noen lyse løp, men eide ikke midtbanen lenge nok til å overbevise. 5
Kenedy – kunne ikke komme inn i spillet. Hans trange skudd vant corneren som førte til det andre målet, men det var ingen overraskelse at han ble tatt av. 4

Willian - Chelseas mest konsekvente utøver. Livlig hele veien og uheldig som ikke scoret. 9
Eden Hazard – Kom alltid i gode posisjoner og forbedret seg etter hvert som første omgang gikk. Ofte felt som vanlig. 8
Michy Batshuayi – Energetisk og på rett sted for målet sitt, Manglet likevel oppholdsegenskapene til å etablere seg som en potensiell Costa-erstatter. Litt grådig på den siste tredjedelen. 6

Ola Aina (på 75) – så lys ut og så langskuddet hans holdt av Gomes. 6
Cesc Fàbregas (på 79) – endret spillet med sin fantastiske langdistansepasning og sin plasserte vinner i det 88. minutt. 9
Pedro (på 84) – la til litt fart i pausen i de avsluttende øyeblikkene. 6

Watford

Heurelho Gomes – kunne ha gjort det bedre med Terrys åpner, men gjorde noen greie stopp i andre omgang. 5

Adrian Mariappa – gjorde det bra i første omgang, men slet med å håndtere Chelseas utbrudd etter pausen. 4
Sebastian Prödl – konkurrerte godt i store deler av spillet, i det minste i åpent spill, før han ble oppsagt på skadetid. 4
Jose Holebas – altfor utslett, både når det gjelder utfordringer og generell posisjonering. En midtstopper som angrep med friheten til en vingback, etterlater hull som Chelsea truet med å utnytte. 2

Nordin Amrabat – på sitt beste kan han terrorisere en back med sitt tempo og kraft, men vi så ingenting av det. Kanskje hans selvtillit har blitt påvirket av skader, men han så ukarakteristisk nølende ut. 3
Tom Cleverley – presset Zouma effektivt i første omgang og jobbet hardt hele kvelden, sette inn et utmerket innlegg for Okakas utjevner. 6
Valon Behrami – kontrollerte saksgangen tidlig, men slet med å håndtere tempoet i noen av Chelseas angrep i andre omgang. Skjøt bredt fra rekkevidde mens Watford var jevn. 5
Abdoulaye Doucouré – viste sin tilstedeværelse på midtbanen og hadde alltid tid på ballen. Kunne gått med litt mer ambisjon. 6
Daryl Janmaat – trengte for å dekke Holebas’ løp mer klokt, men det skal noe spesielt til for å lure flere Chelsea-spillere på vei mot et solomål. 5

Etienne Capoue - viste god opportunisme for målet sitt, men mangler noe av tempoet som kreves for å spille som andre spiss. 5
Mbaye Niang - hans tendens til å drive inn i store områder gjorde at Watford ikke hadde et fokuspunkt. Bør brukes i tillegg til en hovedspiss, heller enn i stedet for en. 4

Stefano Okaka (på 71) – så ut som en trussel så snart han kom inn. En smart avslutning belønningen for at han holdt seg i målscoreposisjoner. 9
Troy Deeney (på 90+1) – det faktum at Okaka kom før ham kan avsløre litt om fremtiden hans. Bestilt etter en unødvendig tvist med italieneren i skadetid. N/A