Chesterfield 1-2 Stanley spillervurderinger:Super Sean

Etter en pulserende ettermiddag, Accrington Stanley slo 10-manns Chesterfield 2-1 takket være mål fra Billy Kee og Mallik Wilks. Her er seks viktige samtalepunkter fra et spennende spill.

Chesterfield

Joe Anyon – gjorde noen gode refleksredninger i første omgang, nekte McConville ved et par anledninger. Slått av to gode slag i andre omgang. 7

Scott Wiseman - gjorde ett eller to plyndringsløp, holdt det enkelt i besittelse. Gjorde ikke for mye feil for noen av målene. Kom i en heftig konfrontasjon med fans på slutten som i det minste viser et element av lidenskap. 7
Sam Hird - gjorde en siste utfordring for å nekte Jackson og spilte generelt på en sikkerhet først-basis. 6
Zak Jules – reddet ofte Kellett ut av trøbbel defensivt i første omgang. Å være ultrakritisk, han kunne ha stengt ned litt raskere for målene. 6

Bradley Barry – overlappet godt de første 60 minuttene og var Chesterfields beste spiller frem til utvisningen. Utfordringen hans var uten tvil fast, men rettferdig og fortjente kanskje ikke et rødt kort. 7
Louis Reed – hadde sine rolige staver, men på sitt beste viste han gode bevegelser inn i brede områder og plukket noen fine pasninger. 6
Robbie Weir – noe av en sidelengs kjøpmann. Chesterfield så mer dynamisk ut da han ble erstattet av Sinnott. 4
Andy Kellett – mistenkt defensivt i første omgang og ga ingen bredde for å gjøre opp for det. Mer en trussel tidlig i andre omgang og satte noen ertende baller inn, men tilbød ikke nok bortsett fra den 15-minutters trolldommen. 4

Jordan Flores – kom i noen målscorende posisjoner i første omgang, men utnyttet ikke sine halvsjanser maksimalt, han ga heller ikke den kreativiteten man kunne ha håpet. 4
Diego De Girolamo – bar ballen fremover med noen svingete løp, men hans beslutningstaking kunne vært bedre. 5
Krystian Dennis – vant og scoret straffen og var en villig løper, men ga ikke Chesterfield trusselen de trengte på toppen før O’Grady kom inn. Slet med å okkupere begge midtstopperne. 4

Chris O’Grady (på 73) – forårsaket problemer med hans fysiske tilstedeværelse og gjorde en markant forskjell for måten laget spilte på til tross for mannens ulempe. 8
Jordan Sinnott (på 73) – så full av energi. Fortjener muligens mer spilletid. 7

Accrington Stanley

Aaron Chapman – distribusjonen hans var litt på den trege siden, spesielt når Chesterfield-vingbackene var langt oppe på banen bommet han på mulighetene til å starte utbrudd. Men bare slått med straffe. 5

Janoi Donacien – hadde en utmerket første omgang der han kom effektivt frem, men slet med å håndtere Kelletts løp kort etter pausen. 5
Farrend Rawson – gjorde en god siste inngripen for å nekte Dennis tidlig og så solid ut hele kampen. 8
Mark Hughes – gjorde noen gode bakpostklaringer og gjorde de enkle tingene bra. Rolig effektiv. 9
Jordan Thornily – hadde en tøff første time, sliter med å håndtere Barry. Tas av i de siste stadiene. 3

Jordan Clark – kom ikke konsekvent på ballen, men da han gjorde det så han lys ut, dyktighet og oppfinnsomt. Nøkkel til trykket i de første 10 minuttene. 7
Seamus Conneely – kalte skuddene tidlig, men avtok i innflytelse midtveis i kampen, ga bort straffen for utligningen. 5
Liam Nolan – tilbød ikke for mye fremover på grunn av antallet angrepsspillere på banen, men legg inn noen gode utfordringer. 5
Sean McConville – involvert i alt godt Accrington gjorde, satte opp Kees mål og var uheldig som ikke kom på mållisten selv, etter å ha blitt avvist av Anyon ved mer enn én anledning. 8

Kayden Jackson - en villig løper, men ikke alt falt for ham, skyte ett skudd utenfor og se et annet avledes. Han har hatt bedre kamper så langt i år. 4
Billy Kee – vant mye i luften til tross for sin lave høyde. Blekket tidlig i andre omgang, men tok målet utmerket, ta en berøring for å kontrollere ballen og en annen for å avslutte avgjørende. 7
Tyler Hornby-Forbes (på 67) – så sulten ut etter å komme seg frem og bli med i angrepet. Ved en anledning skjøt han da han kunne ha spilt i Clark, men kom ganske nærme. 6
Mallik Wilks (på 82) – så livlig ut på sin korte tid på banen, som var nok til at han scoret en overdådig vinner krøllet ned i hjørnet. 9