Wolves 1-2 Birmingham spillervurderinger:Davis hjemsøker Molineux

Gardner og Davis feirer Blues' andre

Mål fra Maikel Kieftenbeld og David Davis sørget for at Birmingham vant 2-1 borte mot sine West Midland-rivaler, Wolverhampton Wanderers. Men hvordan vurderte spillerne på begge lag?

Wolverhampton Wanderers

Carl Ikeme – sølte ballen for Kieftenbelds åpner. Å slippe inn fra kanskje de eneste to skuddene på mål reflekterer ikke godt. 2

Conor Coady - som en sentral midtbanespiller av handel, Coady så ikke komfortabel ut. Jobbet hardt, men distribusjonen hans var dårlig. 4
Danny Batth – slet med å holde på Adams og kunne ha gjort det bedre med to header fra Prices settspill. 3
Richard Stearman – dominerte Adams i de første 20 minuttene ved å angripe ballen tidlig. Etterpå, midtstopperen gjorde lite for å rettferdiggjøre Lamberts tro på ham over Kortney Hause. 4
Matt Doherty - så treg ut og tok dårlige avgjørelser i besittelse. Begge Birminghams mål kom fra spill på hans side. 2

Jack Price – noen anstendige dødballer, men for forutsigbare i besittelse. En hardtarbeidende, men begrenset sidelengs kjøpmann. 4
George Saville – ett eller to gode dekkearbeid var det eneste han tilbød en stillestående Wolves-midtbane. Riktig tatt av til pause. 2

Helder Costa – hadde tidlig mye plass som han ikke klarte å utnytte. Travlere i andre omgang og skapte to sjanser for Dicko, hvorav en resulterte i målet. 7
Dave Edwards – manglet tempo, men ble ikke hjulpet av lagkamerater som ikke hadde oppfinnelsen til å plukke ut de gode løpene han gjorde. 4
Andreas Weimann – anonym gjennomgående. Eventuelle raske utbrudd ble angret ved sløsende kryssing eller skyting - ikke at de to kunne skilles. 2
Jon Dadi Bödvarsson – matet av rester i første omgang, men jobbet hardt og vant frispark. Det passet ham bedre å være den uselviske løperen da, enn i andre omgang da oppgaven hans var å gi siste finpuss, som han ikke kunne gi. 5

Nouha Dicko (på 45) – ga det rå tempoet og kraften til å strekke gjesteforsvaret. Headingen hans på nært hold fremtvang en god redning fra Kuszczak før målet hans. Det er overraskende at Lambert ikke gjorde flere bytter. 7

Birmingham City

Tomasz Kuszczak – uprøvd i første omgang på grunn av en motstander mangel på kvalitet. Gjorde et par gode stopp etter pause. 6

Josh Dacres-Cogley - som en offensiv høyreback av bytte, naturlig nok så han litt naiv ut tidlig og ble booket. Vokst inn i rollen under krevende omstendigheter. 6
Ryan Shotton – noen ganger tvunget inn i brede områder i første omgang og fikk en booking. Laget noen gode defensive headinger etter pause. 7
Paul Robinson – stod på sitt defensivt og var godt beskyttet før pausen, men hans andre omgang utvisning tillot Wolves tilbake. 4

Emilio Nsue – så skuddet hans fra nært hold avledet bakover i første omgang. Hadde gode øyeblikk, men også dårlige, gi bort ballen til Wolves sitt mål. Beveget seg innover mer enn nødvendig med fire sentrale midtbanespillere på banen. 5
Robert Tesche – en jevn tilstedeværelse på midtbanen. Viste litt fornyet disiplin til spillet sitt, selv om hans langdistanseskyting har vært bedre. 6
Maikel Kieftenbeld – forutså alt, inkludert keepers søl for åpneren. 8
Cheick Keita – noen fine detaljer og så bedre defensivt ut enn vanlig. Har bidratt mer fremover i tidligere kamper, men hans klokere tilnærming denne gangen sørget for at eventuelle eskapader ikke hindret forsvaret. 7

Craig Gardner - viste lederskap for å ta spillerne ut for et måltid, og oppmuntret dem da han forlot banen. Var involvert i Birminghams bedre angrepsspill og kan bli en nøkkelfigur i ukene som kommer. 7
David Davis – tok målet sitt bra og kjempet for alt på midtbanen. Ser ut til å trives med å møte sine gamle arbeidsgivere. 8
Che Adams – jobbet hardt isolert. Som en hjelpespiss med begrenset støtte i et lag som spilte andre omgang med 10 mann, han så ikke malplassert ut – men var ikke involvert nok til å garantere en vurdering over standard. 5

Krystian Bielik (på 55) – slo inn suverent midtstopper. Lagde noen viktige blokkeringer til tross for at han fikk en mindre bank. 8