Man United 4-1 Burton Spillerrangeringer:Magic Mata

Rashford tok målene sine bra – sportsmole.co.uk

Marcus Rashford noterte seg da Manchester United nådde 16-delsfinalen i EFL Cup med en 4-1-seier over Burton Albion. Jesse Lingard og Anthony Martial fullførte ruten for å sende ut Brewers, som mønstret en sen trøst gjennom Lloyd Dyer. Her er fem hovedpunkter fra kampen.

Manchester United

Sergio Romero – klarte ikke å fange Palmers frispark, men gjorde seg stor for å stoppe Mason fra å chippe ham. Møt bare to skudd på mål hele kvelden. 5

Matteo Darmian - slet med å slå ut Akins tidlig, mistenkt for målet og ga ikke mye fremover. Valencia vil ikke frykte for sin plass. 4
Chris Smalling – kom ikke under mye press, men laget noen gode defensive headinger. 6
Victor Lindelof – ble utkonkurrert av Varney for Masons sjanse, spilte en dårlig dømt pasning til Carrick som førte til et Burton-skudd og forsvarte ikke målet hans med nok aggresjon til deres trøst. Det var tilsynelatende sårbarheter som kunne bringes ytterligere frem i lyset i et mer testende spill. 3
Daley Blind – til tross for manglende tempo støttet han angrepene godt med noen intelligente løp fremover. Villig til å kutte inne når plassen tilsier at han skal. 8

Michael Carrick – reddet backlinjen tidlig ved å kutte ut et par kryss. En kontrollerende tilstedeværelse hele veien. 9
Ander Herrera – hadde både lisens og fysisk kapasitet til å presse på. Stal ballen et par ganger for å sette opp lungesprengende løp i første omgang, men han holdt det kort mer i den andre. 7

Jesse Lingard – ikke helt på samme tekniske nivå som Mata, men han gjør mye uselvisk arbeid som skaper rom for andre spillere. 8
Juan Mata – en fryd å se på. Noen herlige triks og knips, finvektet gjennomballer til angripende fartsspillere og uheldig som ikke kom på mållisten selv. Hadde han ikke blitt tatt av ved pause, United kunne nesten ha doblet sin til slutt. 10
Anthony Martial – utgjorde en trussel hele kvelden da han løp inn bak. Tok målet med selvtillit og en annen dag kunne han ha hatt et hat-trick. 8

Marcus Rashford – en selvsikker avslutning for sitt første mål og et like imponerende angrep lenger ut for sitt andre mål. Vanligvis slo Burtons forsvar for tempo og gjorde alt han kunne for å holde Lukaku på tærne. 9

Luke Shaw (på 45) – noe anstendig nok defensivt arbeid, men med tanke på at han spilte foran en annen venstreback, han ga ikke wow-faktoren man kunne ha håpet på fremover. 5
Scott McTominay (på 64) – ga ikke den typen drivkraft som forventes av en akademiker, spesielt en i en avansert posisjon. Bevegelsen hans utenfor ballen antydet at han ville være mer komfortabel med en dypere rolle. 5
Joel Pereira (på 78) ble bare testet i de døende øyeblikkene da han ikke klarte å holde på et kryss og ble straffet med Dyers mål. Nervene kom til ham. 3

Burton Albion

Connor Ripley – gjorde mange redninger, spesielt i første omgang. Kan kanskje ha gjort seg større for åpneren, men kunne ikke ha gjort mye med de følgende tre målene. 5

Tom Flanagan - hver gang ballen gikk inn bak ham, gjenopprettet han sin posisjon godt for å nekte skuddmuligheter nedover siden hans. Men skyldig i å stenge Martial for tidlig for det fjerde målet og la plass bak seg. 6
Ben Turner – et marerittaktige 45 minutter. For smalt plassert for det første målet, utilsiktet avviste ballen inn til den tredje og slet med å håndtere Uniteds tempo. I rettferdighet, det samme ville mange Premier League-forsvarere. 2
Tom Naylor – noen gode utfordringer og på et tidspunkt, han bar tappert ballen inn på motstanderens halvdel. Tapte imidlertid Martial for det første målet og klarte ikke å være smart under press fra Rashford for det fjerde. 3

Matty Lund – som midtbanespiller så han ikke helt hjemme som vingback, delvis på grunn av motstandsnivået. Ulastelig for hvert av målene og dukket opp ved bakre stolpe for en halvsjanse nær slutten av første omgang. 4
Matty Palmer – åpningen for Lund kom via en åpen spilllevering fra Palmer, hvis tidlige frispark inn i seks-meteren forårsaket et problem for Romero. Ikke den mest flittige oppvisningen, men så teknisk gjennomført ut mot en av de beste midtbanene i England. 6
Hope Akpan – viste ikke den modigheten som kreves for rollen han fikk. Klarte ikke å stenge ned Rashford for andre omgang ble slått av Mata før United traff stolpen. Dårlig skjerm. 2
Jamie Allen – noen lyse løp tidlig, men til tider litt ubesluttsom i sin posisjonering ute av besittelse. Hadde et skudd utenfor mål nær slutten av første omgang, men ble tatt av til pause. 3
Lloyd Dyer - Burtons smarteste spiller i de tidlige stadiene, forårsaker problemer nede til venstre. Scoret trøstemålet og vil være rimelig fornøyd med sin individuelle prestasjon. 7

Luke Varney – hadde et tamt skudd fra en fornuftig posisjon, så overmannet Lindelof for å sette opp Masons tidlige sjanse, begge i den første halvtimen. Sliten på det. 4
Joe Mason – forsøkte uten hell å chippe Romero med en presentabel åpning i 26. minutt, men ellers slet med å påvirke. Ikke den raskeste og for å vise sin evne, han trengte flere fremoverløpere rundt seg enn han fikk. 3

Stephen Warnock (på 45) - støttet opp ting på baksiden. slått for tempo for det fjerde målet, men det var den eneste Burton innrømmet. 6
Luke Murphy (på 45) – la tilstedeværelse og ro til saksgangen. 6
Lucas Akins (på 78) – la litt fart inn i Burtons spill som var nøkkelen til det sene målet. 7