Lincoln 0-0 Crawley Six Things:endimensjonale Imps

Imps treffer Rhead for ofte – uptheclarets.com

En man-of-the-match-prestasjon fra Lincoln-keeper Josh Vickers og en organisert borteprestasjon fra Crawley betydde uavgjort 0-0 mellom de to lagene i Sincil Bank. Her er seks ting fra spillet.

Lincolns gode start

Hjemmelaget så ut som en trussel i de tidlige stadiene, pressing med høy intensitet, benytter anledninger til å få tidlige baller inn i Matt Read, hvis øyne lyste hver gang man fikk besittelse. Matt Green volley utenfor på fire minutter, så kort tid etter, Michael Bostwick headet over etter at Sean Raggett slo Jordan Maguire-Drews corner over mål.

Yorwerth det

Crawley stoppet deretter tidevannet. Josh Yorwerth falt litt dypere ned på Matt Rhead, kuttet ut forsyningen til målmannen og Lincoln manglet fantasien til å utnytte andre områder. Alex Woodard er ofte i stand til pasninger for å låse opp forsvar, men del av en tomanns midtbane, han spilte med disiplin som begrenset hans kreative frihet, da den angripende enheten slet med å få kontakt med andreballer.

Crawleys øyeblikk

Mens Lincoln hadde lengre og mer intense perioder med press, Crawley var flinkere til å konvertere trolldommene sine til tester for motstanderens målvakt. Josh Vickers klarte oppgaven på syv minutter, nekter Panutche Camara etter et lyst løp ned til høyre fra Enzio Boldewijn. De røde djevlene truet i glimt nedover vingene:etter at Jordan Roberts gikk forbi Neal Eardley ned til venstre, Camara tok ballen til Yorwerth, hvis faste innsats i det 30. minutt ble dyttet vekk av eks-Barnet-stopperen.

Endimensjonale Imps

Jordan Maguire-Drew og Nathan Arnold hadde tonet inn og ut av første omgang. Derimot, deres uttak til fordel for Billy Knott og en annen stor spiss, Ollie Palmer, forverret snarere enn løste Lincolns problemer. Midtbanespillerne og forsvarerne forsøkte lange baller ved enhver anledning, tar dermed bort overraskelsesmomentet.

Opportunistisk Crawley

Harry Kewells side hadde ikke alltid til hensikt å angripe, men de ble gitt oppmuntring på grunn av mangelen på balanse på Lincolns midtbane i sluttfasen. Sean Raggett ble tatt ut ved et par anledninger av Roberts, som ikke helt kunne utnytte gode posisjoner, før Smiths dype volley i det 81. minutt ble skjøvet unna. Panutche Camara gjorde det bra med moteåpninger gitt den begrensede støtten, energien hans illustrert av et kraftig løp for å presse målvakten så sent som i det 92. minutt – utholdenheten hans kunne ha blitt belønnet hvis han hadde hatt mer støtte.

Kewell læring

De vanlige spørsmålstegnet rundt tidligere fotballspillere i EFL-klubber er deres pragmatisme. Kewell, selv om de ikke er like elsket på Crawley, viste en god forståelse av hva som kreves for at hans side skal produsere en konkurransedyktig borteprestasjon. Nivået på tester for hver av målvaktene tilsier at, taktisk, han har mye rett.

Lincoln må utvikle seg

Rhead ble brakt inn til siden, antagelig, å forbedre sidens spill i den siste tredjedelen. Mens vi så spor av det tidlig, på dette nivået kan det være at han er bedre brukt som en plan B, heller enn noen å slå i 90 minutter. Mens Lincoln har hatt en konkurransedyktig start på livet i Football League, deres kreativitet og fantasi overlater litt å være ønsket.