Hvordan trener en Bunker Defense i Fotball

Er bunker forsvar anses å være en stygg , men effektiv metode for å redusere scoringssjanseropposisjonen . Det er en taktikk som regel ansatt av dårligere lag mot sterk motstand , eller når et lag er en spiller eller mer ned på grunn av en utvisning . I hovedsak er det ideen om pakking feltet etter forsvarere for å redusere mengden plass opposisjonen kan bruke til å angripe og skyte . Du trenger arkiv Kjegler
Balls arkiv pinnies på
Vis flere Instruksjoner

en

Bestem på dannelsen du kommer til å spille . Noen lag vil bunkre med en 5-3-2 formasjon, eller enda mer defensiv 5-4-1 formasjon. Andre lag vil spille en grunnleggende 4-4-2 og forsvare med to bredden av fire ved 18 - yardlinjen .
To

Bruk All- Up, All -Back spillet til å fungere på defensiv overgang . Dette spillet involvert et felt som er delt i to. Tilstanden av spillet er at uansett hvilken halve ballen er i , må alle spillere fra begge lag være i den halvdelen av feltet . Dette vil bidra til å utvikle bunker -mentalitet , samt finjustering ideen om rask overgang av gjenopprettingsskjemaet angrep til forsvar .
3

Spill en omgang angrep mot forsvar på halve feltet . Dette spillet kan være betinget slik at når en forsvarer vinner ballen , må de spille ballen til en angriper , og bringer forsvaret under konstant press . Dette vil bidra til å utvikle ro , konsentrasjon og disiplin er nødvendig for å drive en bunker forsvar .
4

Spill en betinget omgang 11v11 hvor det forsvarende laget spille helt i sin egen 18 -meteren . Dette igjen vil vise spillerne at de må forbli disiplinert og rolig når forsvarer med en bunker -mentalitet . Alternativt kan du spille 11 angripere versus 7 forsvarere . Den undertall forsvaret vil være under konstant press og vil ha begrensede muligheter til motangrep.
5

slutt , scrimmage 11v11 med tilstanden på ett lag å være en bunker lag og ett lag å spille gratis . Spille i 15-20 minutter , og deretter bytte roller . Bunkeren lag spiller helt i sin egen banehalvdel , med den defensive linjen som begynner på 18 yard linje til halway linjen . Trener for press , cover, balanse og konsolidering , slik at det forsvarende lag vet å kondensere mellomrommene mellom linjene og mellom spillerne for å gjøre det vanskeligere for angripere å spille gjennom .