Cheltenham 0-1 Stevenage:fantastiske Wilkinson

Joe Martin – thecomet.net

Joe Martins frispark sendte Stevenage opp til andreplass i League Two med en 1-0-seier på Cheltenham Town. Her er våre spillervurderinger.

Cheltenham Town

Scott Flinders – gjorde et par gode redninger i første omgang og så ut til å inspirere forsvaret til tillit. Kan ha gjort det bedre for frisparket. 5

Carl Winchester - da Cheltenham fikk ham på ballen på motsatt halvdel, han skapte problemer. Ble imidlertid ikke en fremtredende innflytelse før de avsluttende stadiene. 6
Taylor Moore – kom ikke tett nok til Godden i første omgang, men ble bedre etter pause. Noen gode besvimelser bakfra. 5
Will Boyle – god i luften. Kanskje Cheltenhams mest pålitelige spiller inntil en skade tvang ham av med et kvarter igjen. 8
Jordan Cranston – slet med å håndtere Stevenages høyresidige trussel og krysset hans lot mye å være ønsket. Hans utvilsomme arbeidsmoral ble ikke matchet av fotballhjernen hans. 3

Kevin Dawson – gjorde noen kraftige løp nedover høyre og kom tilbake når det var nødvendig. Det faktum at Cheltenhams beste spiller blir berømmet i stor grad for energien sin, er imidlertid et tegn på den generelle prestasjonen. 7
Joe Morrell – hans lille vekst og pene, ryddig spill i den midtre tredjedelen minnet om Jack Munns. Mangler kraften til en Nigel Atangana, men han blandet det forbigående, noe som betyr at teamet ikke trengte å gå lenge til Wright hver gang. 7
Kyle Storer – mye hjerte, men kunne gitt Cranston bedre beskyttelse mot Stevenages høyresidige angrep. Det var fortreffelighet på dødball, men han ga det ikke. 4
Harry Pell - kuttet inni og prøvde å påvirke saksgangen, men han prøvde for hardt til tider. Ikke en bredspiller som tålmodig holder bredden eller beskytter bakspilleren – kraften i skuddene hans gikk på bekostning av nøyaktigheten. 4

Mohamed Eisa – motstanderne har blitt mer kunnskapsrike på farten hans etter formen i tidlig sesong og nektet ham plass. Må være søtere i trange områder. 3
Danny Wright - fikk ingen bytte ut av Wilkinson hele kvelden, selv om han ga hjemmelagets største test for Fryer med et øyeblikksbilde midtveis i andre omgang. 4

Freddie Hinds (på 58) – for lik Eisa. En villig løper, men kunne ikke påvirke fra et teknisk perspektiv. 4
Daniel O'Shaughnessy (på 75)
Jaanai Gordon (på 86)

Stevenage

Joe Fryer – kom godt ned til nærposten for å nekte Wright midtveis i andre omgang. Å holde seg på vakt for å gjøre imponerende redninger i ellers rolige perioder kan være tegn på en god keeper. 7

Ronnie Henry – kompletterte angrepene på høyre side godt med forenklede pasninger fremover. Lyd defensivt uten å bli testet av en klassisk kantspiller. 6
Luke Wilkinson - vant hver header mot Wright, normalt sterk i luften og var kommanderende hele kampen. Sto fast midt i en sen byge av press og var banens beste spiller med en mil. 9
Fraser Franks - mindre fysisk selvsikker enn sin midtstopperpartner, men han feide opp løse baller og laget noen viktige blokker. 8
Joe Martin - slet med å takle tempoet til Dawson noen ganger, men får ekstra brownie-poeng for sitt overdådige frispark som splittet de to lagene. 6

Chris Whelpdale – vant mange headinger på høyresiden og satte et par gode baller inn i boksen for Godden. Kom tilbake ved behov også. 7
Tom Pett – ledet det merkelige utbruddet og koblet seg godt sammen med Whelpdale. Kåret som en sentral midtbanespiller, men drev ofte inn i store områder. 6
Jonathan Smith – ikke den mest estetisk spennende spilleren, men ga litt defensiv disiplin med fem andre spillere som ønsket å presse seg fremover. 7
Harry Beautyman - så kreativ ut i staver, men kunne ha gjort mer for å beskytte Martin mot Dawson og Winchester på venstre side av Stevenage. 5

Danny Newton – et par ufarlige headinger i starten av begge omgangene, men oppfylte ikke helt hans vanlige høye standarder. 4
Matt Godden – utgjorde en trussel i første omgang med et par improviserte øyeblikksbilder. Vant frisparket for målet. 7

Alex Samuel (på 64) – fikk ikke mye sjanse til å vise hva han kunne, med Boro under mye press i løpet av sin tid på banen. 5