QPR 1-2 Fulham Six Things:mange sjanser

Fredericks slår inn åpningen – bbc.co.uk

Hadde QPR og Fulham vært mer hensynsløse foran mål, vi kan potensielt snakke om en av andre lags mest scorende kamper noensinne, i stedet for det som på papiret så ut som en 2-1 seier til gjestene. Det kom takket være mål fra Ryan Fredericks og Stefan Johansen, selv om Conor Washingtons streik på skadetid utløste en sen skrekk. Her er seks snakkis fra kampen.

QPRs lyse start

Vertenes fotball innebar å bruke Idrissa Syllas fysiske egenskaper ved å involvere ham tidlig, før de bringer midtbanespillere i spill. Den planen fungerte bra tidlig med den godt likte Luke Freeman, ikke overraskende Rs' livligste utøver. Han så et skudd i det syvende minuttet fra kanten av feltet som ble avvist utenfor, så syv minutter senere, eks-Bristol City-mannen kombinert med Massimo Luongo for å finne Pawel Wszolek i området, men polakken dro skuddet sitt utenfor.

Fulhams midtbane

Kampen representerte et sammenstøt av QPRs kraft og lidenskap mot Fulhams besittelse og panache. Da midtbanespillerne Johansen og Oliver Norwood kom i forgrunnen, det samme gjorde bortelaget, som kunne ha gått foran i løpet av den første halvtimen gitt et litt mer siste tredje snitt, spesielt fra spissen Rui Fonte. Høyreback Ryan Fredericks, som blokkerte Jake Bidwells innsats i det 29. minutt, var en drivkraft for hyttefolket, viser selvtilliten til å enten angripe flanken eller kutte innsiden, avhengig av hvor plassen åpnet seg. Han fortjente å score åpningen etter 37 minutter, selv om det kom via en grusom Jack Robinson-avbøyning.

Inverterte bakspillere

Akkurat som Fredericks skapte problemer ved å kutte inn fra høyre i første omgang, Det samme gjorde Ryan Sessegnon fra venstre i andre periode. Ved to anledninger i løpet av fem minutter, Sessegnon laget en pil fra venstre vingback for å møte et innlegg fra høyre ved den nærmeste stolpen. Selv om han ikke var i stand til å score ved noen anledninger, flyten i bevegelsen hans oppsummerer friheten han leker med for hytterne, som hadde mange utbrudd etter pause. Vi så en blandet to minutter for Fonte, som tok et dårlig spotspark etter at innbytter Neeskens Kebano ble snublet av Joel Lynch, men så tet Johansen til å score et imponerende slag som så ut til å vinne.

Sen drama

En livlig QPR mente noe annet, det samme gjorde de ni minuttene med pausetid, to minutter inn i det slo den innflytelsesrike Matt Smith ballen ned for innbytterkollega Conor Washington til å stikke hjem. Smith gjorde et stort inntrykk fra benken, på vei til en av mange presise leveranser fra Freeman. Fulhams bruk av ballen i de avsluttende stadiene fikk panikk, med Ibrahima Cisse som erstatter Fonte for å markere en jobb med å stenge butikken. Det ble fullført da Sessegnon og Tomas Kalas kom sammen for å fjerne ballen fra linjen i sluttfasen, men veien kunne vært jevnere.

Ingen sigar for QPR

Ian Holloways side gjorde en prestasjon som viste dem på både sitt verste og beste. R-erne mangler den taktiske variasjonen for å utfordre til sluttspillet, med så mange større budsjetterte sider proppfulle av kvalitet foran seg. Derimot, ånden de viste for å kjempe seg ut av konkurransen med 2-0 under tyder på at de ikke vil være i noen form for problemer denne sesongen, enten.

Psykologisk boost er viktig for Fulham

The Cottagers har sluppet inn mange kostbare sene mål den siste tiden, ofte på grunn av vanskeligheter med å opprettholde den høyintensive fotballen de spiller i store deler av kampene sine. Disse problemene ble vist igjen i sluttfasen, men det faktum at de holdt på er stort, av psykologiske årsaker så vel som matematiske. I kveld var det i hovedsak en god prestasjon, men det lærte dem også en annen lekse:trenger å styre spill bedre – og drepe lag mens fotballen flyter.