Everton 0-1 Burnley spillervurderinger:Tarkowski imponerer

Lowton og Niasse slåss – mirror.co.uk

En spenstig borteprestasjon og et mål fra Jeff Hendrick i første omgang hjalp Burnley til en 1-0-seier på underpresterende Everton. Her er spillervurderingene våre for begge lag.

Everton

Jordan Pickford – kunne ikke utsettes for mye for målet, men sparket hans kan ha vært bedre. Nektet Brady ved sin nærmeste stolpe i andre omgang. 5

Cuco Martina – manglet tempoet til å sprenge ned til høyre, som Everton trengte mot en smal bakvakt. Har gjort lite for å motbevise de som stilte spørsmål ved tillegget hans. 3
Michael Keane – hans dårlige bruk av ballen ble ikke eksponert så mye på Burnley, men i Evertons oppsett ser han ut til å være redd for å bære det videre. Så fortapt ut til tider. 4
Ashley Williams – skyld i målet i en prestasjon som vil teste Ronald Koemans lojalitet til waliseren. 3
Leighton Baines – manglet fart og driv for å gi bredde når ballen er i den midtre tredjedelen. Forbedret seg betraktelig den siste halvtimen da andre spillere tvang problemet til å skape rom for ham til å sette noen anstendige baller inn. 6

Nikola Vasic – gjorde noen anstendige løp tidlig, men etter at han ikke klarte å spore Ward for det første målet, han mistet all selvtillit. Trenger å bli mentalt sterkere. 4
Morgan Schneiderlin - fikk et rykte for å være en stridbar midtbanespiller, men her ble han tatt flatfot for mål. Han spilte for mange sideveis pasninger. 4
Idrissa Gueye - viste kamp, energi og et ønske om å opprettholde press. Muligens Evertons beste spiller. 7
Gylfi Sigurdsson – han har ingen målmann som lagkamerat og ikke alt spillet går gjennom ham. Ett tamt skudd fra første omgang og et par kryss etter pause, men han produserte ikke den forventede kvaliteten. 4

Dominic Calvert-Lewin – overgikk Mee for å skape en sjanse tidlig og var en villig løper hele veien, men manglet det tekniske for å virkelig få motstanderne til å svette. Hadde Evertons eneste skudd på mål i andre omgang, og det var ikke nok kraft til det. 5
Oumar Niasse – for lik Calvert-Lewin. Rikelig med energi og kunne ikke klandres for engasjement, men ikke nok hensynsløshet. 5

Wayne Rooney (på 63) – tilførte et snev av klasse til prosessen og hjalp Everton med å komme seg på topp de siste 20 minuttene. 7
Tom Davies (på 69) – viste sitt vanlige tempo og utholdenhet som tvang Burnley tilbake. 6
Sandro Ramirez (på 82) – hadde ikke for mye tid til å påvirke. 5

Burnley

Nick Pope – en enkel redning fra Niasse i første omgang, en annen fra Calvert-Lewin sent. Laget begge uten å svette. 6

2 Matt Lowton – i midten av to Everton-strafferop i løpet av de siste 10 minuttene, men begge avgjørelsene for håndball ville vært harde. Oppveid fysiske begrensninger med høy arbeidsrate. 6

James Tarkowski – en enestående prestasjon. gjetet fremover bort fra fareområder, viser bemerkelsesverdig modenhet for noen som tar fatt på sin første sesong med vanlig fotball på dette nivået. 9
Ben Mee – tidlig overgått av Calvert-Lewin, men forbedret seg raskt og har gitt partneren en veiledende hånd. 8
Stephen Ward – gikk frem ved flere anledninger i første omgang, assisterer til Hendricks mål. Mer disiplinert etter pause. 8

Jack Cork – beskyttet forsvaret godt. Ikke den mest fysisk imponerende spilleren, men hans intelligens og lesning av spillet var imponerende. 7
Steven Defour – skyldig i å være litt treg med å stenge ned tidlig, men ble stadig bedre. Burnleys beste pasning av en ball. 6

Scott Arfield – satt i et utmerket skift, vinne frispark og spilte en eller to nøkkelpasninger inn i gode områder. 7
Jeff Hendrick – tok målet sitt pent og beskyttet midtbaneenheten godt, noe som gjør det vanskelig for motstanderne å spille seg gjennom linjene. Avtok i innflytelse i angrepsmessig forstand i andre omgang. 7
Robbie Brady – slo seg av da Baines løp fremover ved et par anledninger i andre omgang og ble fanget i to tanker da han hadde en god sjanse til å skyte for Wood. 4

Chris Wood – noe bra sammenkoblingsspill i de siste stadiene av første omgang, men andre ganger var han altfor isolert. Arbeidsfrekvensen hans tyder imidlertid på at han har blitt Dyche-ifisert. 5