Walsall 1-1 Shrewsbury:utmerket Roberts

Payne nivåer fra stedet – bbc.co.uk

I en tøff ettermiddag med godt lagforsvar, Walsall holdt ligaledere Shrewsbury Town uavgjort 1-1, da Stefan Paynes straffespark i første omgang kansellerte Daniel Agyeis åpning. Her er våre spillervurderinger fra spillet.

Walsall

Mark Gillespie – trengte ikke lage en eneste redning bortsett fra straffen som Shrewsbury scoret fra. 4

Nicky Devlin - negerte trusselen fra Dodds og ble disiplinert defensivt, selv om distribusjonen hans kunne vært bedre. 6
James Wilson - gjorde noen utmerkede avskjæringer, spesielt i andre omgang. 8
Kory Roberts - leverte en enestående prestasjon med modenhet utover årene. Reddet dagen på 34 minutter, klarerte ballen av linjen etter at Payne hadde rundet keeper. 9
Jon Guthrie- håndterte ballen for straffen og kunne ha passert ballen bedre, men han leste spillet utmerket i andre omgang. 7
Luke Leahy – den defensive karakteren til jobben hans gjorde at han ikke kunne komme frem så ofte som han kanskje ville. Generelt solid. 6

Joe Edwards - annullerte Nolan med effektiv nedleggelse, men ga ikke for mye i besittelse. 6
Kieron Morris – ble ikke levende i angripende forstand før avslutningsfasen, da han krysset for Roberts' heading, kanskje deres beste sjanse i andre omgang. 4

Erhun Oztumer – i en lang ballkonkurranse som ikke passet ham, han slet med å tilpasse seg den fysiske siden av spillet og klarte ikke å finne plass bak Ogogo og Godfrey. 2

Amadou Bakayoko – mye løping, men lite produkt. Skyld for å bremse ned spillet da Walsall brøt i de siste stadiene. 3
Daniel Agyei – kraften hans nede på venstre kanal forårsaket problemer tidlig, tvinger James Bolton tilbake før han krøllet inn åpneren. Hans bruk av ballen og bevegelse uten den kan forbedres. 5

Tyler Roberts (på 68) – kunne ha scoret mot sin gamle klubb i de siste stadiene, men headingen hans ble tippet av McGillivray. 6

Shrewsbury

Craig MacGillivray – kan ha kommet nærmere Agyeis innsats for målet, men reddet Roberts sene heading. Fikk ikke den snilleste mottakelsen da han kom tilbake. 5

James Bolton – slet med å håndtere Agyeis makt tidlig og var ikke så sikker på å gå inn i utfordringer, men han holdt i det minste disiplinen. 5
Aristoteles Nsiala – utmerket i luften og snudde angrep tidlig. Hans tullete forsvar holdt Walsall i sjakk mens mer avanserte lagkamerater ikke var på løpene. 9
Mat Sadler – mer taktisk behersket enn sin midtstopper. Fordi han er en bakspiller, han tilnærmer seg sin rolle med mer forsiktighet og nøyer seg kanskje med å avgi territorium for å hindre motstanderne i å komme bakpå. 8
Junior Brown - vanligvis en angrepsvillig bakspiller, men her fant han ikke plass til å kjøre fremover. Holdt Bakayoko stille når det var nødvendig. 6

Abu Ogogo – kjempet om ballen i enkelte øyeblikk, men viste aldri egentlig hensikten om å gjøre de sentrale områdene til sine egne. 4
Ben Godfrey – solid nok, men litt for lik Ogogo. På dette beviset, Shrewsbury kan trenge en annen spiller som kan skape fra dyp når de møter tilsvarende defensiv motstand. 5
Jon Nolan – vanligvis den ene mannen som kan sparke i gang angrep på midtbanen, men i dag var hans innflytelse begrenset. 3

Alex Rodman – ett eller to glimt av kreativitet, inkludert et kryss i andre omgang for Payne, men stort sett i periferien av spillet. 5
Louis Dodds – nesten anonym i angripende forstand, men måten han sporet tilbake for å produsere en siste blokkering på Edwards' innsats rett før pause var et eksempel på arbeidsmoralen i dette laget. 4
Stefan Payne – så ikke for mye av ballen, men hadde minst to klare sjanser inkludert straffen som han utlignet fra. Fluffed replikkene hans ved et par andre anledninger skjønt. 6

Carlton Morris (på 76) – satt opp sammen med Payne i håp om å okkupere de tre midtstopperne, men til liten nytte. 4
Shaun Whalley (på 76) – ett hjørne som fant Brown ved bakre stolpe til side, han hadde ikke helt ønsket effekt. 5