Her er en liste over de fem raskeste testårhundrene av indiske flaggermusmenn

Del dette på WhatsApp

RASKESTE ÅRHUNDRE AV INDISKE BATSMEN! Med fremveksten av spillets korteste format, T20 cricket, batsmen begynte å skifte fokus mot ODIs og testkamper for å score i et raskt tempo. Å knuse et tonn i en hvilken som helst internasjonal kamp har alltid vært en drøm for enhver slagspiller over hele verden. Men gleden er noe annet når det århundret kommer i lengste format.

Alle vet, løpene gjøres relativt lavt i tester sammenlignet med ODI-er og T20-er. Men, aggressive spillere har alltid underholdt verdens cricket treff hundrevis av tester på en rask måte. Nylig, det var Brendon McCullum som rev bowlerne fra hverandre for å ta det raskeste århundret i testhistorien noensinne. En omgang med 54 baller som til slutt brøt rekorden som ble holdt av Viv Richards og Misbah-ul-Haq i fellesskap.

Men vent, ikke glem vårt eget India, vi har også sett noen av de mest aggressive slagmennene gjennom årene.

La oss velge blant de fem raskeste testårene som ble truffet av en indisk slagspiller.

5) Kapil Dev – 86 baller

Tidligere indisk skipper, Kapil Dev, var kjent for alle som "Haryana Hurricane" for sin angripende slagstil. Ingen tvil, han var en av de mest suksessrike allrounderne India noen gang har vært vitne til. Med ballen, han tok mer enn 400 wickets i hele testkarrieren.

1. februar 1981, India spilte mot England på Kanpur. England stablet opp enorme 378 løp i 1. omgang, med tillatelse til Ian Bothams strålende århundre. India klarte som svar 377 løp i andre omgang, takket være Kapil Devs raske brann 116 løps omganger.

Det tok Kapil bare 86 baller for å hamre tonnet sitt. I løpet av hans 173-minutters omganger, han møtte totalt 98 baller og slo 16 firere og 2 seksere med en slagrate på 118,36.

Dessverre, den underholdende testkampen endte uavgjort, men India klarte å vinne 6-kampsserien 1-0.

4) Shikhar Dhawan – 85 baller

Shikhar Dhawan, som vi alle vet, har vært en av de beste angrepsspillerne i tester og hamret en storslått 187 på sin testdebut mot Australia i Mohali.

Det var dag tre av den tredje testkampen av Border-Gavaskar Trophy i 2013, India kom ut for å jage et mål på 408 løp satt av Australia i deres første omgang.

India, til svar, fikk en ganske god score på 499 løp da både åpnerne Shikhar Dhawan og Murali Vijay scoret et århundre.

Dhawan nådde 110-løpsmerket med bare 85 baller og knuste 21 firere. Det var det desidert raskeste hundre som ble scoret av noen debuterende slagspiller i crickethistorien. Dhawan avsluttet sin omgang med 187 løp med en streikrate på 107,47.

India vant den testen med 6 wickets etter at Australia var ute med 223 i andre omgang. Dhawan ble overrakt Man of the Match-trofeet for sin strålende bank.

Sjekk ut: Football vs Cricket:Hvilket 11 A-Side-spill er mer interessant?

3) Virender Sehwag – 78 baller

Tredje på listen er ingen ringere enn "kul som en agurk" Virender Sehwag. En av de dødeligste og mest aggressive batsmen testcricket noensinne har sett. Den tidligere indiske åpningsslagmannen pleide å terrorisere opposisjonens bowler, og det er ingen overraskelse at vi har Viru med oss ​​på denne listen.

India var på turné i Vest-India i 2006/07 og Sehwag ødela de karibiske bowlerne med et århundre på bare 78 baller. Det var den andre testen i serien i St. Lucia.

India stablet opp hele 588 i sin første omgang. Viru var der på bakken i 287 minutter, scoret 180 løp mot 190 baller, knuser 20 firere og 2 seksere.

Selv om kampen til slutt endte uavgjort, India vant testserien med 4 kamper 1-0.

2) Mohammad Azharuddin – 74 baller

Den tidligere indiske skipperen Mohammad Azharuddin var kjent for å spille skudd med håndledd lett og score løp raskt.

Den andre kampen i testserien India-Sør-Afrika i 1996 vil alltid bli husket for Azharuddins øyegodteri. Han scoret et klassisk aggressivt århundre foran et fullsatt publikum i Eden Garden. Sør-Afrika klarte å sette opp 428 i den første omgangen da de to gjestende åpnerne Andrew Hudson og Garry Kirsten slo hundrevis. India som svar scoret 329 løp.

Mohammad Azharuddin kom opp med en rask 100 i den kampen. Han spilte 107 løp fra 77 baller mens han bare tok 74 baller for å nå sitt århundre og utlignet rekorden laget av seniorlagkameraten Kapil Dev i sesongen 1986-87.

De 132 minutter lange omgangene så 18 firere og 1 seks med en imponerende slagrate på 141,55, og det viktigste var hvordan han fant hull hver gang for å vri det gudbegavede håndleddet sitt.

India, derimot, tapte Eden-testen med 329 løp.

1) Kapil Dev – 74 baller

Den tidligere indiske skipperen finner igjen navnet sitt på denne elitelisten, og denne gangen er det nummer 1-posisjonen. Til tross for så mange harde slag, aggressive slagspillere i indisk cricket i disse dager, Kapil har fortsatt rekorden for det raskeste testårhundret laget av en indisk batsman.

Denne historiske omgangen kom under testserien 1986-87 mot Sri Lanka. Kapil Dev torturerte ballen bokstavelig talt og ledet den til alle deler av bakken og nådde 100-merket på bare 74 baller.

Som svar på Sri Lankas 420 løp i den første omgangen på Green Park Stadium, Kanpur, Kapil Dev, etter å ha plukket opp to wickets i den første omgangen, tok også ansvaret med balltre.

Han scoret 163 løp fra 165 baller med en streikrate på 98,78. I 240 minutters omgang, han slo 19 firere og 1 seks.

Sunil Gavaskar og Mohammad Azharuddin scoret også et århundre hver i den kampen mens India satte 676 løp på brettet, men kampen endte uavgjort.

Les: Hva interesserer cricket-entusiastene mer? Batting eller bowling?

LES FLERE BLOGGER ELLER TAG OSS PÅ INSTAGRAM-INNLEGGET!

Synspunktene og meningene som uttrykkes i denne artikkelen er forfatterens og reflekterer ikke nødvendigvis synspunktene til selskapet vårt, partnere og andre organisasjoner. Selv om all informasjon som er gitt på bloggen vår er sann etter vår beste kunnskap, vi garanterer ikke sannheten, påliteligheten eller fullstendigheten av informasjonen som presenteres. Eventuelle råd eller meninger er kun for informasjonsformål og skal ikke tolkes som et alternativ til profesjonell rådgivning.

[Her er en liste over de fem raskeste testårhundrene av indiske flaggermusmenn: https://no.sportsfitness.win/sport/Cricket/1004043967.html ]