Profesjonelle Bokse Regelverk

Boksing er en sport med fargerike karakterer og en voldelig historie . Det er vanskelig å glemme et øyeblikk som Mike Tyson bet øret av Evander Holyfield . The World Boxing Association ( WBA ) jobber hardt for å fremme sporten i et klarere lys . WBA har fokus på lojalitet , etikk , ærlighet og moral i sporten og implementerer regler som er nødvendige for å hjelpe boksing stige opp fra asken av de mer kontroversielle øyeblikk . Den Vei I arkiv

Boxers må fullføre veie mellom 16 og 30 timer før kampen . Den skala som brukes er tilgjengelig for bokserne to timer før veie i. Hvis en av bokserne unnlater å gjøre vekt , har han i to timer for å gjøre vekten . En bokser som ikke gjør vekten kan bli bøtelagt , degradert eller suspendert . Hvis en mester unnlater å gjøre vekt , vinner utfordreren tittelen ved inndratt .
Grunnleggende reglene i Fight

sanksjonert boksekamper vil vare 12 runder . Hver runde vil vare tre minutter med ett minutts hvile i mellom . Det vil være dommere scoret kampen ved hjelp av en 10 -punkts scoring system . Vinneren av hver runde får 10 poeng og taperen et mindre antall basert på hvordan han kjempet . Poeng kan ikke være lavere enn 10-7 med mindre dommeren dokker poeng eller lov mandater det .
Knockdown

En bokser anses slått ned når noen del av hans kroppen unntatt føttene berøre matten på grunn av en juridisk slag . Når en bokser blir slått ned , sender dommeren den andre bokseren til hjørnet sitt og starter 10. teller. Hvis bokseren ikke stiger med 10 teller, er han taperen på knockout . Hvis en bokser går ned tre ganger i én runde , er det en automatisk knockout . Slutten av runden kan ikke lagre en slått ned bokseren og tellingen fortsetter etter klokken
Frispark

Følgende er regelbrudd i boksing : . Treffer en motstander under belte eller bak øret , treffer en motstander som er slått ned , holde på en motstander , bryting eller sparker , headbutting , nyre skudd, kanin slag til baksiden av hodet eller nakken , jabbing øynene , forbannelse , treffer på pause , biting , spytting og huk under motstandere beltet . Alle brudd resultere i dokket poeng og en mulig diskvalifikasjon .