Exeter v Accrington:nok en thriller i vente?

Bør Clark starte for Stanley? – accringtonobserver.co.uk

Disse lagene har produsert noen gode kamper de siste årene. Det var en femmåls thriller på Crown i november 2014, som Exeter vant 3-2 med noen utmerkede langdistanseangrep.

10 måneder senere, Accrington Stanley vant samme kamp 4-2. De dominerte periodene på 15 minutter på hver side av pausen, hver ser dem få en 90-sekunders dobbel salve. Åpningen og den avsluttende halvtimesperioden var imidlertid spennende og Exeter truet med å velte et firemålsunderskudd, selv om det til slutt viste seg for sent.

Lee Holmes var grekernes beste spiller den dagen, men har ikke spilt for klubben siden desember på grunn av en ankelskade. Heldigvis, Holmes er ikke en av 10 spillere som er skadet, slik tilfellet var tidligere i kampanjen. Likt, viktigheten av hans bedring er noe dempet av formen til Ollie Watkins og David Wheeler.

Watkins gjorde et fint angrep på Hartlepool forrige uke. med mye av spillet som ser på Exeter som den mer fremtredende siden. Hjemmelagets sene comeback betydde imidlertid et 3-1-tap som ble gjort enda vanskeligere å ta på grunn av en straffe som ikke ble gitt med poengsum.

Accrington Stanley ble hardt gjort av på Cheltenham i januar, med et diskutabelt rødt kort og en stor miss i andre omgang på 1-0, de avgjørende øyeblikkene i et eventuelt 3-0-tap. De har siden reagert bra med bare ett tap på åtte, til tross for at han spilte seks av de ti beste på den tiden.

Deres siste uttak så en 1-0 seier over Barnet. Det var ikke deres beste prestasjon, men de forsvarte seg bra hele veien med Matty Pearson og Mark Hughes sta bakerst. Passformen igjen Sean McConville kom tilbake inn i laget på bekostning av angripende bredmann Jordan Clark, som kanskje var uheldig å bli droppet.

Den tidligere Shrewsbury-mannens dødballer satte begge målene i 2-2 uavgjort med Wycombe, og han leverte deretter en anstendig 28-minutters opptreden fra benken mot Barnet, treffer innlegget sent. Den seieren var bare den fjerde mot motstand på nederste halvdel for Stanley, som har en tendens til å trives mot de bedre lagene, bevist av deres imponerende cupløp denne terminen.

Exeter er fast i vurderingen av en sluttspillplass, men bør ikke undervurdere storspillspesialistbesøkende.

Fotballlabens dom: 1-1
Spilltips: Accrington eller trekning 8/11