Hvordan er en Polo Match Divided

? Introdusert av kongelige, er polo spillet koordinere rytterens dyktighet med hesten sin dyktighet . I motsetning til ridning, som krever bare fart og smidighet for å utmerke seg , er polo mer som hockey på hesteryggen . Hvert lag , som består av fire spillere , forsøker å sende ballen i motstanderens mål med en 50 - tommers klubbe . En gjennomsnittlig polo kamp varer i ca en til en og en halv time , og hele lengden av kampen er delt inn i " chukkers ' eller ' Chukka ' eller ' chuker , ' som hver varer i ca syv minutter . Chukker Basics

Hver kamp består av fire , fem eller seks chukkers tilsvarer vanskelighetsgraden i spillet, noe som er enten lav , middels eller høy . Hver Chukker er 7-7 og et halvt minutt lange . Når tretti sekunder igjen av en Chukker , er en bjelle ringt . For å markere slutten på en Chukker , er et horn hørtes . Tre-minutters - lange pauser er vanligvis tillatt mellom to påfølgende chukkers , en fem - minutters lange pausen er tillatt under kampene
Starten på en Chukker

At. starten på en Chukker , ballen rullet inn av en kamp tjenestemann. Alle lagets medlemmer på hvert lag linje opp i nummerrekkefølge . Når dommeren kaster ballen i mellom de to lagene , begynner spillet .

Klokken stoppes Under en Chukker
p Det er flere anledninger hvor en klokke blir stoppet under en Chukker . Hvis et regelbrudd er begått er klokken stoppes . Brudd på sikkerhetsreglene blir vanligvis betegnet som stygg, hver foul utmerkelser en straffe til motstanderlaget . Avhengig av alvorlighetsgraden av regelbrudd , er straffen skudd gradert fra en til ti, ett resulterer i tildelingen av et mål og ti resulterer i diskvalifikasjon av spilleren som begikk frispark. Dersom en rytter har falt av ponnien , eller hvis ponni selv har gått ned , er klokken stoppes . Det samme skjer hvis en rytter eller ponni er skadet eller hvis ballen ruller ut av grensene . Bortsett fra disse, fører også til en ødelagt tack eller tap av hjelm i døgnet blir stoppet . Hvis en rytter mister eller bryter sin klubbe , er stykket ikke stoppet . Rytteren kan bare bruke den andre enden av kølla til å slå ballen eller la feltet for å få inn en erstatter .
Hester

En spiller kan ikke bruke en hest for mer enn to påfølgende chukkers . De syv minutters lange chukkers øve mye fysisk belastning på hester , derav denne regelen . En hest må også hvile i minst én Chukker etter å ha spilt . Som et resultat, må minst fire hester brukes under en enkelt omgang polo av en rytter. Profesjonelle spillere vanligvis ri en annen hest i hver Chukker .