Norwich 2-0 QPR spillervurderinger:Oliveira kommer tilbake

En mer moden feiring fra Nelson – mirror.co.uk

Mål fra Nelson Oliveira og Harrison Reed hjalp Norwich til sin første ligaseier under Daniel Farkes regime, en 2-0-triumf over QPR. Hvordan gikk det med spillerne på begge lag? Her er vurderingene våre.

Norwich City

Angus Gunn – gjorde en avgjørende dobbelredning i andre omgang for å nekte Lua Lua og Mackie, etter å ha stoppet sistnevnte før intervallet. Spilte sin rolle i nullen. 7

Ivo Pinto - så utsatt ut, dels på grunn av fraværet av en beskyttende bred mann foran seg og dels en første omgang bank. Tas av midtveis i andre periode. 5
Christoph Zimmerman – satte inn noen sterke taklinger i første omgang og så mer kommanderende ut enn han gjorde mot Sunderland. Blir populær blant supportere. 8
Marcel Franke – burde kanskje ha scoret i første omgang, men laget noen ruvende headinger etter pause. Ut for å bevise at det er mer enn én legendarisk midtstopper ved navn Marcel. 7
James Husband – skyldig i å ha feilplassert pasninger i første omgang og så mistenkelig ut defensivt. Forståelig nok rusten på grunn av mangel på konkurransetrening på kamper de siste 18 månedene. 4

Harrison Reed - sammenligninger med Paul Scholes kan være tunge på vektskålen, men han fordelte spillet utmerket til tider. Avsluttet opptredenen sin med en herlig hit sent. 9

Mario Vrancic – pen i ballbesittelse hele kvelden og assisten hans til Oliveiras mål var utmerket. Hvis han kan levere den kvaliteten mer konsekvent, han vil bli en av de mest kreative spillerne i Championship. 8
Wes Hoolahan – spilte bra i første omgang og kunne ha lagt til et mål etter pause, men ble kvalt av Smithies en-mot-en. 7
James Maddison – en av Norwichs bedre utøvere på søndag og jobbet hardt i kveld, fortsetter å imponere i sin dypere rolle. 7
Josh Murphy – han var Kanariøyenes eneste utsalgssted med fart, men den stakkars siste ballen hans sviktet ham. 4

Nelson Oliveira – takket være klinisk avslutning har han nå scoret 13 mål på sine siste 23 ligakamper, til tross for at de bare startet 16 av dem. Han har vel gjort nok for å finne et sted? 8

Russell Martin (på 68) – forslag om at Norwich forsvarer seg bedre uten at kapteinen deres starter har blitt støttet av deres prestasjoner i kveld. Gjorde ikke mye galt på sine 22 minutter, selv om. 6
Marley Watkins (på 79) – kunne ha lagt til en tredjeplass på overtid, men for de viltvoksende Smithies. 7
Marco Stiepermann (på 85) – så rolig og fattet ut på sin korte tid på banen. 6

Queens Park Rangers

Alex Smithies – gjorde noen viktige redninger fra Hoolahan og andre for å holde QPR inne i kampen til det andre målet, som han ikke var skyld i. 7

James Perch – vant flere interceptions (4) enn noen spiller på banen. En solid prestasjon fra forsvarsspilleren, som forlater kampen med litt ære. 7
Nedum Onuoha – tvilsomt om QPR kan utfordre om øvre halvdel mens han fortsatt er kaptein. Dårlig visning i kveld. 4
Joel Lynch – for treg til å reagere defensivt. Målrettet som et svakt ledd av Norwich og var i stor grad ansvarlig for de slurvete målene QPR slapp inn. 3

Pawel Wszolek – fikk en skade etter 29 minutter og var et stort tap for Rs. 6
Massimo Luongo – vant noen få taklinger, men var ellers utenfor tempoet. Viste ikke ønske om å stenge motstanderen for det andre målet. 4
Josh Scowen - mer innflytelsesrik enn sine midtbanepartnere, men når det gjelder utholdenhet snarere enn teknikk. Brann over fra distanse på 52 minutter og 21 senere, frisparket hans krøllet over stangen. 6
Luke Freeman – ble satt ut til venstre i andre omgang, hvor han ble mindre involvert. Gir ikke nok kvalitet i den siste tredjedelen. 4
Jake Bidwell – slo leir på den motsatte halvdelen og fant noen ganger det vanskelig å gjenopprette sin defensive posisjon i overgangen og beskytte Lynch. 3

Conor Washington - kuttet sjansen sin i overtid. Mistet besittelse åtte ganger (WhoScored) og tilbød ikke angrepskraften for å rettferdiggjøre det. 3
Jamie Mackie – var nær ved å score én gang i hver omgang. Jobber hardt, men det faktum at han skjøt utenfor fra en posisjon ved siden av straffemerket tyder på at han mangler en viss hensynsløshet. 4

Kazenga Lua Lua (på 29) - erstattet Wszolek i vingback-rollen, som ikke er hans naturlige spill. 3
Darnell Furlong (på 65) – ville vært den mer naturlige erstatteren for Wszolek på vingback. Da han kom, det var å spille høyreback i 4-4-2 i en endring som ikke fungerte. 3
Matt Smith (på 71) – var målet for mye av QPRs sene spill. Vant mange header, men uten egen skyld, led av mangel på støtte. 6