Manchester United 0-3 Tottenham Hotspur Spillerrangeringer:Alderweireld imponerer

Spurs feirer – @SkySportsMNF

Tottenham Hotspur overveldet Manchester United med en 3-0-seier på Old Trafford takket være Harry Kanes heading og en brak fra Lucas Moura. Her er spillervurderingene våre fra spillet.

Manchester United

David De Gea – den spanske stopperen hadde tålt et utfordrende verdenscup, noe som ser ut til å ha påvirket hans tillit. Selv om han klarte å redde Lindelöf med marginen på to mål – og ikke var spesielt skyld i noen av målene – ser han ikke ut som noen som vil redde United-poeng under de vanskelige periodene og gitt hvor mye de stolte på. på ham forrige sesong, det er veldig bekymringsfullt. 5

Ander Herrera – den tidligere Atletic Bilbao-mannen tilpasset denne unike, høyresidig midtstopperrolle, rimelig bra i første omgang; han produserte ikke bare en superblokkering for å nekte Alli i første omgang, han var også den eneste United-forsvareren som så komfortabel ut bakfra. Derimot, han var skyldig i mangel på tapperhet til tider og ble straffet for det i Spurs andre mål, som kom kort tid før Herrera ble tatt av. 4
Chris Smalling – eks-Fulham-senterbacken så ikke ut som hjemme i besittelse og, når De Gea hadde ballen, det var merkbart at Smalling ville stille seg på en måte som antydet at han ikke ønsket det. Han produserte i det minste en blokkering på Alli i første omgang. 4
Phil Jones – burde ha sluppet inn en straffe for en fouling på Moura i første omgang, slipp deretter Kane for målet. Midtstopperen så fortvilet ut da han gikk av, og det er vanskelig å unngå følelsen av at han trenger å spille for en klubb utenfor topp seks, heller enn å gi seg selv presset for å nå en standard han rett og slett ikke er i stand til å nå. 3

Antonio Valencia – ecuadorianeren blir stadig valgt ut som en utøver enn Mourinho kan identifisere seg med og i kveld, Valencia så utmerket ut tidlig. Derimot, han har tydeligvis ikke det tempoet han hadde for to sesonger siden, og det var tider da det åpnet seg muligheter for at han kunne presse seg fremover, og han grep ikke helt disse mulighetene. 5
Paul Pogba – franskmannen vil alltid ta risiko i besittelse, men det fungerer bare hvis lagkameratene er på bølgelengden hans, som ikke alltid var tilfelle. Startet bra, bleknet for en trolldom, så i de siste stadiene gjorde ville og urealistiske forsøk på å trylle frem noe ut av ingenting. 5
Nemanja Matic – det var rykter før kampen om at serberen ville starte i en back-treer, men her, han satt foran forsvaret. Virket ikke så glad for å akseptere ballen i vanskelige områder. 4
Luke Shaw – akademikeren fra Southampton tilbyr massevis av tempo og bredde nedover venstre side; han ser ut til å ha hatt en positiv individuell start på kampanjen til tross for lagets dårlige resultater. Mourinho gjenkjenner tydelig innsatsen han legger ned. 7

Fred – vi så noe av tempoet og dynamikken vi håpet på fra brasilianeren, som var den mest avanserte midtbanespilleren og til tider dannet en fronttreer sammen med Lingard og Lukaku med sine løp gjennom høyre kanal. Har alltid prøvd å slå mannen sin og få ting til å skje, og det skal berømmes, selv om ideene hans ikke alltid kom ut. 7

Jesse Lingard – den allsidige forwarden gjorde mange uselviske løp; teorien er at han ville dra forsvarere ut av posisjon for å klare Lukakus rute til mål. Problemet var imidlertid at mens han streifet rundt, han ble også til tider bedt om å påta seg en rolle som ikke var ulik den til en målmann, til tross for at de ikke har noen åpenbare fysiske egenskaper. 6
Romelu Lukaku – belgieren er ikke spesielt intelligent i besittelse, så en god ytelse utgjør klinisk etterbehandling; her, han rundet keeperen for å få en spalteplass, manglet da presisjonen og kraften til å teste Lloris med et øyeblikksbilde. Disse to gyldne sjansene i første omgang ville ha gjort en enorm forskjell for konkurransen hvis han hadde scoret; Lukaku bør ta like mye ansvar for dette nederlaget som Mourinho. 4

Alexis Sanchez (på 55) – prøvde å snu kampen på egenhånd; viste glimt av kvalitet uten å jobbe sammen med lagkameratene. 6
Victor Lindelöf (på 58) – så mer komfortabel ut på ballen enn Jones, men like feilutsatt; heldig som ikke ble straffet med å slippe inn et mål etter at en tam pasning til De Gea ble snappet opp av Kane. 4
Marouane Fellaini (på 61) – mannen som ble overført til å være en hjelpemålmann ble ofte funnet på jakt etter baller i store områder, slik var den kaotiske naturen til den siste halvtimen av Uniteds opptreden. 4

Tottenham Hotspur

Hugo Lloris – keeperen gikk inn i denne kampen under mikroskopet noe etter hans problemer utenfor banen denne uken; så komfortabel ut med føttene og gjorde en eller to gode redninger. Ble ikke testet i den grad han kunne ha forventet med tanke på posisjonene opposisjonen befant seg i. 7

Kieran Trippier – høyrebacken, som nøt et utmerket verdenscup, har båret den formen inn i denne sesongen. Trippier så rolig ut i første omgang, men kom i forgrunnen tidlig i andre, da han leverte et dypt svingt høyre hjørne perfekt til Kanes åpning, før han spilte en smart ball nedover kanalen i oppkjøringen til det andre målet. 8
Toby Alderweireld – Mauricio Pochettino ser ut til å ha løst enhver tvist han kan ha hatt med belgieren; kanskje erkjenner han er hans beste midtstopper. Den oppfordringen har blitt bevist riktig ettersom Alderweireld var en av de beste spillerne på banen; flyttet til venstre side av midtstopperduoen midtveis i første omgang for å hjelpe til med å støtte ting opp på den siden, deretter heade unna høye baller etter pause. Mandag kveld ga en sårt tiltrengt påminnelse om hvorfor Alderweireld er blant Premier Leagues beste midtstoppere. 9
Jan Vertonghen - til tross for scoring i Newcastle, Vertonghen har ikke alltid sett spesielt i kontroll defensivt så langt denne sesongen; han ble ofte tvunget ut i Spurs' venstre kanal tidlig, men så mer komfortabel ut etter å ha byttet posisjon med Alderweireld og forsvarte seg utmerket i andre omgang. 8
Danny Rose – verdensmesterskapet hans ble delvis hindret av treningsproblemer og, i første omgang her, de ser ut til å ha påvirket Roses selvtillit; han var skyldig i å bli tatt ut av posisjon tidlig og spilte den tamme bakoverleveringen som førte til Lukakus største sjanse. Forbedret i andre periode, selv om. 6

Eric Dier – midtbanespilleren ser ut til å mangle mobilitet, noe som ikke nødvendigvis hjelper Spurs når de ønsker å presse seg opp på banen, men Dier så solid og disiplinert ut i andre omgang. 6
Mousa Dembele – hans utmerkede form mellom 2015 og 2016 fikk ham til å kontrollere spill med en ekte tilstedeværelse og aura; kanskje en kombinasjon av alder og skader betyr at han ikke lenger er i stand til å gjøre den samme jobben. En jevn prestasjon her, men ikke en kommanderende en. 7

Lucas Moura – høyrevingen er utrolig uforutsigbar. Han var den klart sterkeste gnisten til Tottenham i første omgang med hans høyenergiske pressing og raske innløp fra høyre kanal, hvorav den ene skulle ha resultert i straffe. Etter at Spurs gikk videre, brasilianeren skapte problemer i motangrepet, med en godt tatt regulering i andre omgang. I et angrep som ellers mangler tempo, Moura kan være den manglende ingrediensen. 9
Christian Eriksen – dansken er i stand til å være en fremtredende innflytelse på saksgang på grunn av sin kreativitet og intelligens, men selv når han ikke er det, han er fortsatt i stand til å produsere de pin-point ballene inn i boksen. Denne forestillingen kom inn i sistnevnte kategori; Eriksen var stort sett i periferien av spillet, likevel viste han stor bevissthet om å plukke ut Moura til det andre målet i pausen. 6
Dele Alli – 22-åringen brukte tidlig mye tid på å markere Pogba og tette hull nedover Spurs’ venstre side, men etter midtveis i første omgang, han begynte å uttrykke seg i en mer kreativ forstand. Tok opp hull bak Uniteds midtbane og kunne kanskje tatt bedre avgjørelser ved en eller to anledninger. Var ikke nødvendigvis en nøkkelfigur bak Spurs tre mål i andre omgang, da han gikk tilbake til en mer forsiktig plikt. 7

Harry Kane – forwarden så frustrert ut i første omgang, en eller to ganger faller inn i sentrumskretsen for å bli involvert på grunn av ikke å motta kvaliteten og volumet på tjenesten han vanligvis liker. Han gjorde, derimot, scoret en utmerket heading på 50 minutter og, omtrent som Eriksen, viste nok en gang at han kan gjøre en forskjell i spill han ikke er så mye involvert i. 6

Serge Aurier (på 76) - har en utfordring på hendene med å fortrenge den formmessige Trippier. 5
Ben Davies (på 82) – hjalp til med å sette opp ting i sluttfasen. 6
Harry Winks (på 89) – det er bra fra et nøytralt perspektiv å se Winks tilbake på banen, etter å ha tilbrakt så lang tid på sidelinjen gjennom skade. 5

[Manchester United 0-3 Tottenham Hotspur Spillerrangeringer:Alderweireld imponerer: https://no.sportsfitness.win/sport/fotball/1004038606.html ]