Topp Anfield-øyeblikk i 2019-20

Del dette på WhatsApp

Topp Anfield-øyeblikk i 2019-20. Med den engelske Premier Leagues 2019-20-sesong langt forbi oss, det er på tide å se på noen av de beste øyeblikkene som ble sett på Anfield Stadium denne siste perioden.

Sesongen så Jurgen Klopps menn fullføre en tredje strake kampanje under hans regjeringstid, holde seg ubeseiret på hjemmebanen, og dermed strekker det ubeseiret løp på hjemmebane til imponerende 59 kamper. Formen deres de siste årene har vært slik at de røde har blitt en veldig dominerende kraft i ikke bare den faktiske fotballspillverdenen, men også virtuelle sportsbetting markeder. Hjemme, de vant i alle kampene sine unntatt 1-1 uavgjort mot Burnley. La oss gå over noen av deres beste Anfield-øyeblikk i 2019 – 20.

5. oktober, 2019 – Milners fantastiske spot-kick

James Milner gikk opp til anledningen da tiden var ute i de rødes viktige kamp mot Leicester City. Selv om Sadio Mane er 50 th mål i den engelske Premier League hadde tatt vertene foran, de ble presset tilbake av et James Madison-mål 10 minutter fra fløyta. Maine fikk et straffespark i løpet av pausetiden, gir de røde litt sent håp. Det var da Milner gikk opp til anledningen og leverte et iskaldt straffespark. De røde gjorde det åtte seire på åtte.

30. oktober, 2019 – Liverpool kommer til topps i en 10-måls thriller

Den 30. oktober 2019 Arsenal og Liverpool var engasjert i en minneverdig Carabao Cup fotballkamp som leverte 10 mål i løpet av kampen, og senere straffesparkseier for de røde. Det var Caoimhin Kelleher, den unge målvakten i LFC som stoppet Dani Cellabos sitt straffespark, og hjalp røde med å score en viktig 5-4-seier på straffe. Oppsummerer den vanvittige natten, Jurgen Klopp hadde innrømmet at han ikke hadde hatt det så gøy i noen fotballkamp!

10. november, 2019 – Fabinhos tordenskylleprestasjon

Dette var da Liverpool skapte en åttepoengs ledelse på toppen av EPL-tabellen, med en fantastisk Fabinho-prestasjon som satte stemningen for en spennende ettermiddag med fotball på Anfield. Sadio Mane og Mohammed Salah fant også baksiden av nettet, med Reds som scoret en overbevisende 3-1-seier over Manchester City. Klopp hadde erklært at hvis Liverpool ønsket å vinne mot Manchester City, de måtte gjøre noe spesielt og spille med en helt annen intensitet. Og det var akkurat det guttene hans gjorde!

19. januar, 2020 - Mohammed Salah senker Manchester United

Denne kampen hadde en avslutning som publikum på Anfield vil huske i lang tid fremover. Mohammed Salah fullførte 2-0-seieren over Manchester United på en måte som hadde sendt Anfield i begeistring. Han bar ballen fra midtbanen og utførte et perfekt spark foran mål. Det var Alison Beckers lange spark som fant den egyptiske spissen, som deretter løp ut av Daniel James og deretter skjøt en forbi David de Gea. Post den kampen, Jurgen Klopp uttrykte stor lettelse og sa at han var veldig fornøyd nesten 90% av kampen!