Bournemouth v Tottenham Hotspur Forhåndsvisning:hvorfor Cherries må angripe Spurs

Charlie Daniels – draftfantasyfootball.co.uk

Hvis Bournemouths 1-1 uavgjort mot Leicester forrige uke beviste noe, det er at de er på sitt mest produktive når de er på offensiven.

Kirsebærene nøt en positiv første time, hvor Charlie Daniels gjorde flere intelligente fremløp fra venstreback for å koble seg opp med spissene Callum Wilson og Josh King. Sistnevnte vant og omsatte straffespark i første omgang og kunne ha hatt en ny sjanse til å score fra flekken, hadde en foul på Daniels tidlig i andre omgang.

Men derpå, Eddie Howe gjorde bare én endring før det 90. minutt. Mange fans håpet at Wilson skulle bli erstattet av medspissen Lys Mousset, som kan gjenopplive forestillinger fra benken, som vi har sett de siste ukene.

Mousset kom imidlertid ikke inn i kampen før skadetid, med Wilson i stedet for å holde midtbanespiller Andrew Surman. Den byttet hadde virkningen av å plassere Bournemouth dypere og med et for stort antall spillere i sitt straffefelt, frasen "for mange kokker" båret ekstra relevant.

Mens Lewis Cook ikke lenger var i stand til å spraye nøyaktige pasninger inn i fremre områder, navnebror Steve ga bort feilen som førte til Riyad Mahrez sitt utlignende frispark i det 96. minutt.

Vertene på sørkysten har dårlig råd til å gi bort billige frispark mot Tottenham, som har scoret 11 Premier League-mål fra dødballer denne sesongen, seks av disse nettet av Harry Kane.

24-åringen har allerede 24 hjemlige streiker på sitt navn, men han overtok rollen som leverandør i forrige ukes 2-0 seier over Huddersfield. Etter at Heung-Min Son hadde rundet målvakten for å spille inn første omgang, sørkoreaneren headet behendig hjem Kane sitt suverent vektede innlegg fra dyp til clinch-seier kort tid etter pause.

Dette målet lyktes imidlertid raskt en kortvarig konsentrasjonssvikt:midtstopperne Davinson Sanchez og Jan Vertonghen ble tatt for høyt mens venstreback Ben Davies ikke klarte å spore Tom Inces innløp fra høyre flanke. Den spesielle hendelsen forble ustraffet – Hugo Lloris parerte ballen bort – men den antyder i det minste potensielle sårbarheter.

De ble utnyttet med mer velbehag i midtukens Champions League-oppgjør av Juventus, som snudde narrativet på Spurs i løpet av tre andre halvminutter. Etter en time, Mauricio Pochettinos side ledet 1-0 og var ikke bare innstilt på å gå videre til kvartfinalen, men ros for deres energi og intensitet.

Mangel på organisering i viktige øyeblikk, men koste londonerne, som nå møter spørsmål om de har kunnskapen til å konkurrere med eliten. De hadde ingen menn som verken voktet bakstolpen eller markerte den legendariske målscoreren Gonzalo Higuain, som forutsigbart tok utligningen.

På punktet, uavgjort 1-1 hadde vært nok til å sende Tottenham igjennom på bortemål, men de så det fortsatt hensiktsmessig å operere med en high-line:Paulo Dybala utnyttet dermed mer tvilsomt forsvar fra Kieran Trippier, dømte dem til 2-1 tap.

Mens Spurs med rette får ros for den imponerende kvaliteten på angrepsspillet deres, det gjenstår defensive ufullkommenheter som Bournemouth må forsøke å avsløre.

Fotballlabens dom: 2-2

[Bournemouth v Tottenham Hotspur Forhåndsvisning:hvorfor Cherries må angripe Spurs: https://no.sportsfitness.win/sport/fotball/1004038773.html ]