Spillerrangeringer:Marseille 0-3 Atletico Madrid Europa League-finale

Europa League-finalen mellom Marseille og Atletico Madrid skuffet ikke da den ga nok et flott seerskue for de tusenvis som betalte for å se kampen i Kiev og millionene som satt klistret til TV-skjermene sine i løpet av hele 90+ minutter. Det er bare en europeisk kamp til, dvs. UEFA Champions League-finalen å se frem til 26. mai før vi offisielt avslutter sesongen 2017/18. Spillere har fortsatt muligheten til å tippe enten Liverpool eller Real Madrid for å løfte det prestisjetunge UEFA Champions League-trofeet ved å plassere sine spill på https://bonusreferrercode.com/bet365-codes/. Gjennomgang av Europa League-finalen, her er spillervurderingene.

Marseille

Steve Mandanda (5) – Keeperen spilte sin rolle i det første målet med en dårlig klarering som satte laget hans under press. En vanligvis stødig og sammensatt skikkelse i mål, Mandanda så irritert ut gjennom hele kampen og var delvis skyld i det andre målet laget hans slapp inn.
Bouna Sarr (8) – Sarr var i skadetvil før kampen etter å ha fått en skulder av ledd i kampen mot Guingamp forrige fredag, men kom seg i tide. Sarrs raske bedring kom som en velsignelse for Marseille da han leverte en enestående prestasjon.
Adil Rami (6) – Den kommanderende forsvareren gjorde arbeidet sitt strålende. Han var sammensatt gjennom hele kampen, og han prøvde å presse laget sitt frem etter at de gikk bakpå. Han var en trussel hver gang Marseille fikk en dødball og avfyrte et skudd litt over tverrliggeren.
Luis Gustavo (4) – Gustavo måtte nøye seg med en plass i midtforsvaret på grunn av Rolandos fravær. Det viste at Gustavo ikke er vant til å være siste mann i forsvar, da han slet gjennom hele kampen med å håndtere Antoine Griezmann og Diego Costa.
Jordan Amavi (6) – Ikke en enestående prestasjon, men heller ikke dårlig. Grei fremover, men slet til tider med å håndtere Madrid-spillere på flanken. Han slo et knallhardt skudd rett på Jan Oblak mot slutten av kampen.
Andre-Frank Zambo Anguissa (6) – Kanskje en overraskende inkludering i startoppstillingen, men han tilbakebetalte managerens tro spesielt i første omgang. Derimot, feilen hans førte til Griezmanns første mål.

Morgan Sanson (5) – Dette er en spiller som symboliserer Marseilles prestasjon på natten. Startet veldig lyst med å bryte opp spillet og skape noen gode sjanser, men bleknet raskt og ble en ukjent figur.
Florian Thauvin (7) – Som mange av Marseilles spillere på dagen, han startet bra, men hans innflytelse på spillet avtok etter hvert som spillet gikk.
Dmitri Payet (8) – Spilte bare de første 30 minuttene av kampen, men han var arkitekten bak alle de gode sjansene som Marseille skapte i de første 30 minuttene. Trist å se ham hinke av gårde med en skade som muligens kan ødelegge verdensmesterskapet hans.
Lucas Ocampos (6) – Likte de fysiske kampene med Madrids forsvarere under tiden han var på banen. Kunne ha forårsaket flere problemer, men ble tatt av ganske tidlig.
Valere Germain (6) – Hadde den beste muligheten til å score før Madrid åpnet kontoen sin, men anledningen kom til ham. Har egentlig aldri lyst etterpå.

Atletico Madrid

Jan Oblak (7) – Relativt uproblematisk gjennom hele kampen, men leverte to utmerkede redninger når det ble stilt spørsmålstegn ved det. Kommanderte boksen hans briljant.

Šime Vrsaljko (6) – Ikke hans beste kamp i Madrid-skjorten, sannsynligvis på grunn av hans tidlige forsiktighet. Ble riktig byttet ut for Juanfran ved pause.
José Giménez (6) – Ikke en spesielt imponerende prestasjon fra den unge gutten, spesielt med hans pasningspresisjon, men han var ganske god til å håndtere Marseille-angriperne.
Diego Godín (8) – En av de fremtredende artistene på kvelden. Godin ledet laget sitt bakfra og hans erfaring var nødvendig i backlinjen i løpet av de få gangene Marseille plaget Madrids backlinje. Han har nå fire europeiske titler med Atletico Madrid.
Lucas Hernández (7) – En overraskende inkludering for Madrid med tanke på at Felipe Luis er i form igjen. Han leverte en flott prestasjon og håndterte den farlige Thauvin briljant.
Ángel Correa (6) – Jeg visste egentlig ikke hva han ble bedt om å gjøre av manageren sin, men hvis oppgaven hans var å løpe rundt midtbanen og trekke motstanderspillere ut av posisjonene sine, så gjorde han det strålende. Ofte brukt som en offensiv spiller, Correa gjorde lite for å plage Marseille-forsvaret i denne kampen.
Saúl Ñíguez (7) – En annen spiller som Correa som var full av løping fra start til slutt. Var utmerket da Mandanda så ut til å gå med rute én som sparket ballen inn på motstanderens halvdel; han vant alle sine luftdueller.
Gabi (9) Kampens mann – En flott prestasjon av Atletico-kapteinen som dominerte midtbanen og skapte Atleticos beste sjanser gjennom hele kampen. Sett prikken over i-en med et sjeldent mål, scoret det tredje av Atleticos mål; hans første siden august 2015.
Koke (7) – En imponerende prestasjon som vanlig. Sørget for to assist og spilte høyt oppe i banen sammen med Griezmann og Costa.
Antoine Griezmann (8) – Nok en enestående visning fra en fremragende spiller. Griezmann scoret to mål og var en konstant trussel mot Marseille-forsvaret.
Diego Costa (7) – Ikke hans beste natt foran mål, men kjørte Marseille-forsvaret rundt.