Følgende treningsøkt kommer fra Ian Mulliner, Teknisk direktør for Massachusetts Youth Soccer Association og en programleder ved 2015 Soccer Champions Coaches' Clinic. Registrering for 2016 Soccer Champions Coaches' Clinic er nå åpen.

Formål:Å forbedre den tekniske evnen til spilleren i besittelse av ballen, spesielt dribling, passering, mottak og skyting.

I et 20W x 30L rutenett, hver spiller har en ball. Spillerne jobber med følgende trekk som bestemt av treneren:

• Innsiden og utsiden av foten
  • 1-2 Roll Touch (innsiden, innvendig tårull over kroppen)
  • Touch Circle Drag (snører lisser med samme fot og tegn deretter en sirkel rundt ballen med samme fot)
  • Berør bak og ta (dra ballen tilbake med fotsålen, ta på den bak det stående beinet med innsiden av samme fot, ta bort ballen med motsatt fot)

Inkorporer alle 4 trekkene sammen. Spill 10 x 1 minutts runder med 30 sekunders hvile mellom rundene.

Variasjon:Etter at trekkene er utført, gis til en spiller som er klar til å motta.

+oppvarming

Treningspunkter:Riktig overflate på ballen og overflaten på foten. Hodet opp, øyekontakt, passets nøyaktighet og passets tempo. Mottak med riktig fot og korrekt overflate.

Aktivitet 1

I et 20W x 30L rutenett med et mål i hver ende, spill 2 angripere (mållaget) mot 1 forsvarer til mål. Offside-regelen er i kraft. Spill til det forsvarende laget har scoret 3 mål eller i 4 minutters spill med 1 minutts hvile mellom omgangene. Spill 3 runder.

Trenerpoeng:Angrepshastighet av spilleren med ballen, overflatevalg for å løpe med ballen, avstand til ballen fra spilleren i besittelse. Bruk av trekk for å slå forsvareren. Bestått nøyaktighet, tempo og vekt. Motta - første berøring, retning og avstand. Skytingsnøyaktighet og mentalitet.

Teknikker:dribling, Passering, Mottak og skyting

Taktikk:Penetrasjon – hvordan? Driblinger, Passering eller skyting

Aktivitet 2

På en 50L x 60W halvbane med et vanlig mål i den ene enden og 3 kontringsmål, på halvveislinjen spiller 5 angripere (mållaget) mot 4 forsvarere (3 felt + GK). De 4 forsvarerne scorer på noen måte av de 3 kontramålene. Mållaget scorer i det ordinære målet. Spill 2 runder à 8 minutter med 2 minutters hvile mellom rundene.

Trenerpoeng:Hvem er involvert? Hva er sammenbruddet? Hvor på banen skjer det? Når i spillet skjer det? Hvorfor prøver du å fikse det?

aktivitet+3

Taktikk:Penetrasjon – hvordan? Drible, Sende, Skudd / Spillehastighet og utførelse

Registrer deg i dag for 2016 Soccer Champions Coaches' Clinic på Mohegan Sun Convention Center i Uncasville, CT, 3-5 mars.

Få flere treningsaktiviteter som dette fra tidligere Soccer Champions Coaches' Clinics.