Foreldreguide til ungdomslandhockey

Så, i denne artikkelen, en foreldreveiledning til ungdomsfelthockey, vi skisserer nøyaktig hva du trenger for å få barnet ditt i gang med landhockey. Og, hva spillet handler om. Ungdoms landhockey er en sport som har blitt mer og mer populær. Og, mange australske skoler introduserer det for barn. Derimot, Landhockey er kanskje ikke en sport mange foreldre er kjent med. Så, hvis barnet ditt kommer hjem og informerer deg om at de vil begynne å spille landhockey, du kan være usikker på hva du skal gjøre videre. Også, hvilket utstyr trenger de? Og, hvordan spiller du i det hele tatt landhockey? Les videre….

Hvordan spilles hockey?

Det første du sannsynligvis vil forstå om hockey er reglene og målene for spillet. Så, når du er der ute og heier på barnet ditt, du har en ide om hva som skjer.

Å starte, Field Hockey er veldig lik fotball, i den forstand at lag består av opptil 11 spillere. Også, Målet med spillet er å score flere mål enn motstanderlaget. Dessuten, en ball brukes til å score et mål ved å skyte og passere. Men, i stedet for å bruke føttene, en pinne brukes til å navigere en mindre ball rundt på banen og til slutt inn i mål. Dessuten, et mål teller som ett poeng. Et mål oppstår når ballen, blir truffet av en spiller innenfor "slagsirkelen". Og, krysser fullstendig motstanderlagets mållinje mellom stengene. Også, laget med flest mål i løpet av kampen vinner. Et spill foregår i to omganger. Hver bestående av 35 minutter med pause ved pause. Deretter, lag bytter side ved pause. Hockeylag for yngre barn har vanligvis færre spillere. Og, spillene er kortere, alt fra 15-25 minutter for hver halvdel. Hvert lag vil normalt dele sine spillere inn i 3 grupper. Disse gruppene er forsvaret, midtbanen og angrepet. Angripere er lagets primære målscorere. Midtbanespillere er ansvarlige for å flytte ballen fra forsvaret opp til angriperne. Og, forsvaret hjelper til med å holde ballen utenfor slagsirkelen ved å sende den opp til midtbanespillerne.

Forstå Hockey Lingo

Nå som du har en forståelse av hvordan du spiller hockey, det kommer til å være veldig nyttig å forstå reglene og språkbruken som brukes under et spill. Med alle stopp og starter og fløyteblåsing som foregår spesielt i ungdomshockey, det kan bli ganske forvirrende å prøve å finne ut hva som skjer.

Lureri:

Et stygt spill er når en spiller bryter reglene og resulterer i et gratis treff eller "straffehjørne" for motstanderlaget. Noen av disse reglene er:

• Spillere kan ikke snuble, trykk, lade eller håndtere en annen spiller fysisk på noen måte.
  • Også, spillere kan ikke med vilje bruke stokken sin til å slå en annen spillers stokk eller slå ballen med baksiden av stokken.
  • Konkurrenter kan ikke heve pinnen over skuldrene mens de spiller ballen.
  • Spillere kan ikke stå stille og skjerme ballen når en motstander forsøker å takle. De må enten sende ballen eller fortsette å bevege seg i alle retninger.

Gratis treff:

En feil, gir det motsatte laget et friskudd. Hvilken, de tar fra der feilen oppstår. Dessuten, den vanligste feilen i ungdomslandhockey er når ballen treffer en spillers fot.

Straffeskudd:

Når en forsvarsspiller enten begår en foul inne i slagsirkelen. Eller, treffer ballen med vilje utenfor banene. Et gratis treff gis til det angripende laget. En angrepsspiller tar et straffehjørne fra backlinjen, 10 meter fra nærmeste målstolpe. Ballen blir slått mot de offensive lagkameratene som venter på utsiden av slagsirkelen klare til å ta et skudd mot mål. Først når ballen er i spill kan det offensive laget løpe opp for å hjelpe til med å forsvare målet.

Utstyr

Så, nå har du litt forståelse for hvordan du spiller landhockey. I tillegg til, spillereglene. Neste, vi må gjøre barnet ditt klart for deres første kamp. Det mest åpenbare utstyret barnet ditt trenger for å spille er en hockeykølle. Sammensatte hockeykøller er lettere og er gode å begynne med. Å skaffe barnet ditt en pinne av god kvalitet i riktig størrelse vil forbedre barnets ytelse, noe som vil fremme en kjærlighet for spillet. Det viktigste barnet ditt trenger for å spille landhockey er en munnbeskyttelse. Landhockey er en kontaktfri sport, men ulykker kan skje, spesielt når barn lærer, så en munnbeskyttelse er et must. En annen må ha for beskyttelse er leggbeskytter. Spillere bærer dem under sokkene for å forhindre skader. Normalt, fra motstandernes stikk under taklinger. Barnet ditt vil også trenge passende fottøy. Hockeystøvler har stoppere også kjent som klosser på bunnen av skoene for å hjelpe dem med å gripe til underlaget de spiller på og er en viktig del av uniformen deres. Forhåpentligvis har denne veiledningen gitt deg en bedre forståelse av hva ungdomslandhockey er og hva barnet ditt trenger for å bli involvert.

Hvis barnet ditt er veldig opptatt av å begynne, Deretter kjører Australian Sports Camps 3 dagers innovative hockeyprogrammer. Hvilken, dekker alle fasetter av landhockey.
Disse leirene vil forbedre barnets ferdigheter og maksimere deres glede av spillet. Alt under veiledning av elitetrenere og profesjonelle spillere.