Luton v Stevenage:Boros sene bortfall

Sarlls side må være sterk i de siste stadiene – bbc.co.uk

Selv om sjuendeplassen Stevenage har hatt en god start på sesongen, de kan også føle en følelse av tapte muligheter.

Etter å ha ledet i 10 av sine 12 kamper, Boro har tapt ni poeng i andre omganger av kampene. De pleier å slå leir i sin egen boks når de har noe å beskytte sent på i kampene, og kanskje det har gjort mer skade enn nytte:bare fem lag har sluppet inn mer enn sine fem i de siste 15 minuttene.

Den trenden ser enda mer problematisk ut når de møter comeback-kongene Luton. Hattemakerne har hentet syv poeng fra tapte posisjoner, hvorav fire kom fra det 85. minutt og utover. De var 2-0 under på Mansfield i august før sene angrep reddet dem et poeng, la deretter opp til det 90. minutt på Wycombe før han gikk av med en seier.

Borte fra hjemmet, de har ofte stolt på keeper Marek Stech for å holde dem i kamper, og så har de vist både dybde og ånd for å snappe poeng sent. Hjemme har de vært mer dominerende, vunnet fem av sine seks kamper og scoret 17.

De har to spisser i form i James Collins, deres toppscorer med syv mål og Danny Hylton, som har scoret fire mål på sine fire siste kamper. Duoen har dannet et utmerket partnerskap og er vanskelig for forsvar å holde stille – så snart en av dem plukker opp ballen, finner den andre umiddelbart plass i farlige områder.

Collins og Hylton vil være en håndfull for Stevenages midtstoppere, Luke Wilkinson og Fraser Franks, som kunne ha en tøff ettermiddag på sin gamle trampebane. De vil trenge sterk beskyttelse fra andre eks-hattere, høyreback Ronnie Henry og midtbanespiller Jonathan Smith, å holde sine rivaler i sjakk.

På den andre siden, Danny Newton har startet sesongen med seks mål allerede og kan føle seg uheldig som ikke har fullført 90 minutter mer enn to ganger siden august. Hans partner, Matt Godden, er like hardtarbeidende, selv om han ennå ikke har gjenoppdaget den produktive målscoringsformen han viste i sin debutsesong på Lamex, mangler en straffe på Crewe på lørdag.

Hadde han imidlertid scoret på Gresty Road – og hadde Darren Sarlls lag ikke tapt mot et mål i det 96. minutt – hadde de vært heldige. Det var en dårlig prestasjon, ikke hjulpet av fraværet av brede menn Tom Pett og Ben Kennedy. Førstnevnte kan dukke opp etter en nylig bank, mens sistnevnte kommer tilbake etter en vellykket opptreden for Nord-Irland U21.

Stevenage vil bli forsterket av Kennedys tilbakekomst, men dette er første gang de har møtt en annen topp syv side denne sesongen. De må bevise at de fortsatt kan heve kampen mot de bedre lagene – slik de gjorde forrige sesong – og holde på seire når de faller innenfor deres rekkevidde.

Fotballlabens dom: 2-2