Hvordan bruke Times fastslår Vinnere i Dog Races

handicap av greyhound løp bruker mange variabler å plukke hunden de vil satse på . En av disse er den tid det dog går løpet i. Hvert program har minst seks løp som er oppført for hver av de åtte hunder i et løp , med den tid som dog løp for hver av de hendelser som er tilgjengelige for ettersyn. Men , hvis du ikke vet hvordan du skal bruke disse tider til din fordel da du kan bli plukke blindt . Instruksjoner
en

Innse at greyhounds vil kjøre fortere under visse forhold og faktor dette i din handikap . Det er litt av en forskjell mellom en gjørmete og treg spor og et hardt pakket rask en . Greyhounds i 550 - verftet konkurranser vil kjøre så raskt som 29 sekunder på en rask vei på noen arenaer og så sakte som 32 sekunder på andre. Sammenligning ganger på ulike overflater er som å sammenligne epler og appelsiner . Bruk kun ganger for å plukke vinnere når du sammenligner hunder som kjørte under lignende forhold.
To

Når jeg prøver å velge mellom to eller tre hunder ser på de gangene de kjørte , om de kjørte i samme ytelse tidligere . Dette er spesielt nyttig når du er handikap Maiden løp, hvor greyhounds har nylig skolert offisielt på samme dag . En hund som vant med tre lengder i skolegang mens du kjører en 30.89 bør vurderes over en hund som vant med ti i 31.30 , mot tregere konkurranse .
3

Se på den raskeste vinnertiden som er oppført for hver hund å anslå hvilken hund i kappløpet har mest ren fart . På nesten hver hund sporet , vil programmet ha en tid oppført ved siden av hundens sett vekt som representerer den raskeste at dyret noensinne har kjørt på den avstanden på at anlegget . Dette er et nyttig verktøy når du prøver å velge mellom hunder som har samme sjanse i løpet, etter din mening .
4

Se for greyhounds som kjører raske tider uten bly . Dette er de spesielle hunder på et spor som virkelig kan slå den på når de får løs. Dette betyr at hunden har tonn evne og hjerte. Når en hund som dette er plassert godt det er en god innsats .
5

Prøv å finne hunder som kjører konsekvent ganger når de har et rent løp. Et rent løp er en som er fri for problemer som bumping og kollisjoner . Hundene som kan kjøre samtidig i løpet av noen hundredeler av et sekund kan telles på å utføre til dine forventninger i løpene der du ser dem får til svingen gratis og klart .