Hvordan Les Greyhound Racing Charts

er Greyhound racing diagrammer utformet for å gi den handicapper så mye informasjon som han kan for å hjelpe sin forståelse av hva som skjedde i et løp . Figurene kan være forvirrende for de som ikke er kjent med dem , men med litt hjelp vil de ikke være så vanskelig å tyde. Instruksjoner
en

Se etter nummeret av løpet , på hvilken avstand det løpet ble omstridt , og sporforhold på den aller øverste linjen i diagrammet . Denne informasjonen er den samme på nesten hver eneste låt . Husk at avstanden er oppført i meter i motsetning til føttene . Sporet tilstanden vil være F for fort eller M for gjørmete .
To

Se for greyhounds ' navn å bli oppført på høyre side av diagrammet i den rekkefølgen de er ferdig . Etter disse navnene vil være vekten hver hund veide rett før løpet da den ble veid i paddock området .
3

Ikke bli overveldet av alle tallene etter hver hund ' , s vekt. Det vil være seks tall i en linje for hvert dyr . Den første er bare innlegget stilling mynde hadde - . Bokser en gjennom 8 Det neste tallet etter innlegget posisjon er der hunden brøt ut av startgropa i forhold til de andre hundene . En linje som starter å lese 4 6 betyr at hunden var i 4 hull og brøt sjette fra boksen .
4

Innse at de neste fire tallene fortelle hvor hunden var i forhold til de andre . Den tredje rekke i linje , den ene etter det tall som angir hvor hunden brøt, er der dog var på anrop for første omdreining. Det neste tallet er hvor hunden var helt til turn samtalen , rett før strekningen løp. Den femte nummeret er der hunden ferdig i løpet, så ser ned diagrammet det vil alltid lese en gjennom 8 i orden . Det endelige antallet er de lengder bak vinneren hunden var . Vinnerens nummeret vil være lengdene han vunnet av , så den første - og andre - plassen hunden vil ha identiske tall i denne kolonnen . En linje lese 4 6 5 3 1 ​​1 betyr at hunden brøt fra fire hull på sjetteplass , gikk til den første svingen i femte , var tredje lengst sving og vant løpet med en lengde .
5

å avgjøre hvilken tid hunden løp , se på neste sett med tall . Dette vil indikere i sekunder hvor fort mynde kjørte løpet. Hver og en vil ha en tid oppført , etterfulgt av et sett med tall som representerer hva oddsen for hunden var til dollaren. Den endelige informasjonen i kartet vil være diagrammet dikterens kommentar på hvordan hunden løp i løpet. Figuren forfattere er begrenset i den plassen de kan bruke , slik at de vil forkorte mange ting . Skann bunnen av listene for de gjensidige utbetalingene . Vinner hundens kennel , farge , kjønn , fødselsdag og foreldre vil bli oppført etterfulgt av Vinner, Plass og viser utbetalingene for løpet . De eksotiske som quinielas og trifectas vil være under disse dataene , full diagrammet for den hendelsen.