Lengden på et profesjonelt hockeyspill

Selv om hockey har regler for lengden på hver kamp, visse ting kan skje som vil forlenge spillet betydelig. Over tid, Skader og det faktum at klokken stopper på hver fløyte fører til at kampene varer mye lenger enn deres 60-minutters tidsgrenser. NHL har regler som begrenser disse stansene, derimot, sikre at de fleste spill fullføres innen en ønsket tidsperiode.

Tid

Hver NHL-kamp har 60 minutters spilletid, delt inn i tre 20-minutters perioder. Ligaen krever også en 17-minutters pause etter første og andre periode for å oversvømme og ise og gi spillerne en hvileperiode. Arenaer må ha en resultatklokke for å holde tilskuere og spillere informert om disse tidsrammene.

Gjennomsnittlig lengde

NHL prøver å holde kampene i en rimelig lengde, da de fleste fans ikke ønsker å sitte på tribunen i en overdreven periode. I løpet av sesongen 2003-2004, gjennomsnittlig NHL-kamp varte i to timer og 19 minutter, som fortsatt er betydelig lavere enn de to timene og 36 minuttene som NHL-kampene var i gjennomsnitt i 1986-1987.

Overtid og Shootout

Hvis en kamp har uavgjort poengsum på slutten av de 60 minuttene med standard spilletid, lagene vil spille en ekstra overtid på fem minutter. Hvis ingen av lagene scorer i løpet av denne tilleggstiden, lagene vil delta i en trespillers shootout. Det finnes ingen tidsbegrensninger under skuddvekslingen, som det vil fortsette til ett lag vinner. Den lengste skuddvekslingen i NHL-historien skjedde i 2005 da Washington Capitals og New York Rangers tok 15 runder for å avgjøre en vinner.

TV-reklamepauser forblir en del av hver NHL-kamp, selv om de har forskrifter. National Hockey League Commercial Coordinator håndterer alle disse reklamepausene og passer dem inn i spillet når det trengs. Ingen reklamepauser kan oppstå etter et mål eller etter et isingsbrudd.

Sluttspill

Under sluttspillet, spill kan utvide seg betraktelig fordi de ikke avgjør disse spillene med en shootout. Overtid i Stanley Cup-sluttspillet bruker 20-minutters perioder, slutter når ett lag scorer et mål. Hver pause under sluttspillet varer i ytterligere 15 minutter. Den lengste overtiden i NHL-historien skjedde i 1936 da Detroit Red Wings beseiret Montreal Maroons 1-0 etter 116 minutter og 30 sekunder på overtid.