FA Cup 1. runde spådommer:fremgang for Shaw Lane?

Shaw Lane mot Mansfield

Shaw Lane AFC ble sett på av de fleste tilhengere av Northern Premier League som, langt, det beste laget i divisjon en sør. De sendte ballen flott rundt og de tidlige tegnene er at de skal opp igjen. Den allsidige bakspilleren Neil Austin har Football League-erfaring med Hartlepool mens spissene Paul Clayton og Damian Reeves har dannet et formidabelt partnerskap. Markedsføring er fortsatt det eneste målet for underpress Steve Evans, som har blitt kritisert for Mansfield Towns uinspirerende fotball så langt denne terminen, og som sannsynligvis vil bytte side. 2-1

AFC Fylde mot Kidderminster

Kidderminster Harriers begynner å finne form i National League North. Angriperen Joe Ironside og forsvarsspiller Fraser Horsfall var nøkkelen til en 2-1-seier i Stockport County, som utvidet deres ubeseirede ligaløp til fire kamper. Kiddy ble slått til tittelen forrige periode av AFC Fylde, som begynner å finne fotfeste i sin nye divisjon. Sist lørdags 4-0 seier på Solihull Moors betyr at Dave Challinors side har tatt 10 poeng fra sine fire siste, mens forsvarer Jordan Tunnicliffe forbereder seg på å møte sin gamle klubb. 2-1

AFC Wimbledon mot Lincoln

Matt Rhead kom tilbake til Lincoln Citys startellever mot Crawley på lørdag. Målmannen ble kanskje overbrukt, og etter hvert som motstanderne ble klokere på Imps sin direkte strategi, midtbanen manglet fantasien til å finne alternative veier til mål. AFC Wimbledon mistet en egen stor spiss, Tom Elliott, til Millwall i sommer og har slitt med å erstatte hans ventespill. Med de to lagene som har scoret 25 mål mellom seg på til sammen 32 ligakamper, goalmouth handling kan være mangelvare. 0-0