FA Cup 1. runde spådommer:Chelmsford liker sjansene sine

Gainsborough mot Slough

Slough Town har scoret bemerkelsesverdige 31 mål på sine ni siste i Evo-Stik Southern Premier Division og spiss Manny Williams er allerede på åtte for kampanjen. Gainsborough Trinity skjønt, klubben der Neil Warnock først skar sine ledertenner på 80-tallet, er ubeseiret i sine siste syv. National League North-antrekket har dratt nytte av ankomsten av keeper Henrich Ravas, som har imponert siden han kom på lån fra Derby. De kan også skryte av EFL-erfaring i verktøyet Jordan Richards, som startet en League Two-kamp for Notts County så sent som på Boxing Day forrige sesong. 2-1

Gateshead mot Chelmsford

Gateshead har vunnet bare en av de siste åtte National League-kampene og har ikke blitt hjulpet av manager Neil Aspins utgang til Port Vale. Det ene positive i oktober har vært forestillingene til akademikandidat Luke Hannant, en energisk midtbanespiller, mens spiss Jordan Burrow tok en brace i seieren på Leyton Orient. Motstanderne Chelmsford City utfordrer å komme i samme divisjon som vertene sine, og selv om de tapte 3-2 på Chippenham sist, de hadde vunnet de tre foregående kampene. Clarets ser ut til å ha et erfarent lag for nivået de spiller på:Elliott Omozusi har vært med i toppklassen for Fulham og er en av 15 spillere som har spilt i EFL. 1-2

Gillingham mot Leyton Orient

Hvis disse lagene skulle møtes i begynnelsen av september, da Orient var på topp og vertene deres så bankers etter nedrykk, en borteseier ville sett plausibel ut. Derimot, Gillingham ser taktisk modigere ut under Steve Lovell enn de hadde vært under Adrian Pennocks skjebnesvangre periode og vant en 3-1-seier på Rotherham forrige uke. Os nedgang ble startet av Millers tilbake i 13/14 League One-sluttspillfinalen – i år, uegnet eier Francesco Becchetti har gått, men utgangen hans har ikke stoppet nedgangen. Steve Davis har et ungt lag som mangler organisering:de har levert 20 mål på de siste 10 kampene. 3-1