FA Cup 1. runde spådommer:Kan Barnet slå ut Blackburn?

Blackburn mot Barnet

De fleste League One-kampene for Blackburn Rovers denne sesongen har følelsen av å være en cupkamp. Mange av lagene i den nederste halvdelen ferske fra fjerde lag har gledet seg over en tur til Ewood Park, med Tony Mowbrays side som ikke alltid er i stand til å matche deres entusiasme og energinivåer. League Two Barnet trenger sårt en konkurranseprestasjon i denne kampen for å gjenoppbygge selvtillit, etter at et 10-kampers seierløst løp har sett dem falle fra sjuende til 21. utenfor slippsonen på målforskjell. Hovedtrener Rossi Eames har kommet under press, men laget hans spilte bra på topp Brighton i august, og de har allerede slått League One-motstanden i Peterborough denne perioden. 1-1

Boreham Wood mot Blackpool

Boreham Wood utvidet sitt ubeseirede National League-løp til syv kamper forrige uke, men de kunne ha funnet en vinner i deres 2-2 uavgjort med Bromley hvis dommeravgjørelsene hadde gått deres vei. Den kampen handlet om å bryte ned et lag som hadde til hensikt å forstyrre spillet deres, men i denne, det vil være de som håper å ødelegge og frustrere. 1953 FA-cupvinnere Blackpool er to divisjoner over og, etter et 1-0-tap på Northampton som Gary Bowyer anså som den verste prestasjonen under ham, selvtilfredshet bør ikke spille inn. 0-2

Bradford mot Chesterfield

Etter å ha så ofte vært orkestratorer av en kopp opprørt, Bradford City ble ofre for en forrige sesong, da krasjet i denne runden til League Two Accrington Stanley. Det har vært spørsmålstegn om dybden til Stuart McCalls lag, som har slitt betydelig i fravær av nøkkelspillere som Tony McMahon og Charlie Wyke. Rotasjon kan derfor føre til åpninger for den livlige Chesterfield-spissen Kristian Dennis, som kan skryte av det femte beste mål per minutt-forholdet i League Two. Spireitene forblir bunnen, men har gått frem i de tre siste kampene, som har sett dem oppnå fire poeng. 1-2