Russisk hockeylag ødelegger Tyrkia 42-0 i 2017 European Youth Olympic Festival

42-0 høres ut som poengsummen til en utblåsningsfotballkamp, ​​men det var den endelige opptellingen av åpningshockeykampen i 2017 European Youth Olympic Festival. Det stemmer, en hockeykamp.

RELATERT: Columbus Blue Jackets-trener John Tortorella sier at LeBron James ikke kunne spille hockey

Under mandagens kamp beseiret Russland Tyrkia i en av de verste slagene i sportens historie. På alle nivåer har russisk hockey alltid vært dominerende, men på bare tre 20-minutters perioder ødela deres OL-ungdomslag totalt de tyrkiske motstanderne.

Skåringen etter første periode var 15-0. Etter andre periode sto det 27-0. Russland la til 15 flere mål i det tredje til 42-0. Den russiske målvakten Makar Chufarov ble tildelt spillets spiller.

Utblåsningen var spesielt ydmykende for Tyrkia, siden festivalen arrangeres i den nordøstlige tyrkiske byen Erzurum. Men presidenten for det tyrkiske hockeyforbundet Bulent Akay ga plausible grunner til at resultatet var så skjevt. I følge Hurriyet Daily News,  sa han, "Dette er første gang laget har spilt mot en verdensgigant. Disse gutta er fremtidens landslag.» Han bemerket også at 87 000 barn spiller hockey i Russland, mens bare 579 spiller i Tyrkia.

Du kan se hele kampen nedenfor hvis du tåler det. Du kan klikke på nesten hvilket som helst øyeblikk av spillet og se Russland score.

Dette var i hvert fall ikke tidenes verste tap i hockey. I 2008 beseiret Slovakias hockeylag for kvinner Bulgaria 82-0.

[Russisk hockeylag ødelegger Tyrkia 42-0 i 2017 European Youth Olympic Festival: https://no.sportsfitness.win/sport/feltet-Hockey/1004051481.html ]