NCAA Division 1 Wrestling Regler

Wrestling på college blir ofte referert til som kollegiale bryting eller folkstyle bryting . Denne typen bryting er lik det som kalles skolas bryting i videregående skole , men den har mange forskjeller fra den gresk - romerske og freestyle wrestling stiler som brukes i OL . NCAA Division 1 (noen ganger kalt Divisjon jeg eller DI ) bryting regler stammer fra mange endringer er gjort i sporten i Amerika , der noen tidligere brytere inkluderer presidenter Abraham Lincoln , Ulysses S. Grant og Theodore Roosevelt . Skåre poeng
p Det er fem måter å score poeng i en NCAA Division 1 brytekamp . Disse metodene for å score inkluderer en Takedown ( 2 poeng ) , en flukt ( 1 poeng ) , en reversering ( 2 poeng ) , en nær høst ( 2 eller 3 ) og en straff ( 1 eller 2 poeng ) . Laget scorer er også holdt , med 6 lagpoeng tildelt for et fall, standard , inndratt eller diskvalifikasjon , 5 lagpoeng tildelt dersom en konkurrent får fremover ved 15 eller flere match poeng , fire lagpoeng dersom kampen er vunnet av 8 til 14 poeng og 3 lagpoeng dersom kampen er vunnet av færre enn 8 kamp poeng . I college , er et teknisk fall kun tildelt fire lagpoeng hvis motstanderen ikke ble tildelt noen nesten- fall- poeng i løpet av kampen .
Periode Lengde

I college , den første periode er 3 minutter , etterfulgt av en andre og tredje periode på 2 minutter. Hvis konkurrenter er bundet etter å ha tre perioder , er det to 30 sekunders perioder tiebreaker , etterfulgt av en 1 - minutters periode , og deretter to 30 sekunders perioder tiebreaker . Hvis det ikke er noen vinner på slutten av disse periodene , konkurrenten med den mest ridetime på overtid ( mest tid i øverste posisjon ) er vinneren .
Kontroll og plassering

i NCAA Division 1 wrestling , må wrestler ha kontroll over sin motstander når du tar ned en motspiller eller når bringe motstanderens skuldre i matten , eller han får ingen poeng . I kollegiale bryting , det er det tre forskjellige startposisjoner, nøytral ( stående ) , topp eller bunn . Den øverste eller nederste posisjon er også referert til som dommerens posisjon
Vektklasser

vektklasser av brytere i høgskolen er ( i pounds ) : . 125 , 133 , 141 , 149 , 157 , 165 , 174 , 184 , 197 og tunge ( 183-285 pounds ) .