Royal Ascot Dag 2:Kjærlighet vinner St. James's Palace Stakes; Ward Denied I Queen Mary

Wesley Ward kalte henne «min beste 5-furlong hest», og John Velazquez ga speed Twilight Gleaming sitt beste skudd for å vinne Group 2 Queen Mary Stakes . Hall of Famer satte henne på en klar ledelse, men med en lang tid igjen kom det problemer.

Quick Suzy hadde fulgt 2-1-favoritten fra start, og hun brøt opp railen på tribunesiden for å forbigå Twilight Gleaming. 8-1-skuddet ridd av irske Gary Carroll vant med 1 1/4 lengde, og nektet Ward i onsdagens åpning på dag 2 av Royal Ascot.

"Jeg satt nær den amerikanske hesten, og hvert skritt på veien ventet jeg," sa Carroll. «Hun kom kanskje et halvt stykke foran meg, men vi kjempet mot henne til streken.»

På fjerde plass, 3 1/4 lengder bak, var Artos, Kentucky-basert trener Rusty Arnolds første løper på Englands utstillingsmøte.

Ward var optimistisk om Twilight Gleamings sjanser i et forhåndsintervju med Sky Sports.

"Hun kom til toppen av de vi hadde for dette løpet, som vi har vunnet fire ganger," sa han. «Vi hadde en tøff dag i går (0-for-2), men vi er fornøyde nå.»

Det ble ikke bedre for Ward senere på dagen, da Ruthin, 3-1-favoritten, og 8-1 Golden Bell ble henholdsvis sjuende og 16. de 5-furlange Windsor Castle Stakes. I likhet med Twilight Gleaming ledet Ruthin ved dagslys, men hun støttet opp under Frankie Dettori i den siste furlongen, og endte 3 3/4 lengder bak 22-1 vinneren Chipotle. Golden Bell og Velazquez jaget tempoet før de ble sliten sent.

Ward, som har trent 11 Royal Ascot-vinnere, er 0-for-5 denne uken. Han har Nakatomi og Lucci i torsdagens gruppe 2, 5-furlange Norfolk Stakes for 2-åringer.

Kjærlighetsfest

Favoritt med jevne penger, Love ledet gjennom og tok 1 1/4 mil St. James's Palace Stakes med tre fjerdedeler av en lengde over Audarya, vinneren av fjorårets Breeders' Cup Støl &Mare Turf. Kvinner løp 1-2 mot menn i dagens eneste gruppe 1. Det var trener Aidan O'Briens fjerde vinner i løpet og rytter Ryan Moores andre.

"Hun er et hoppeføll av høy klasse," sa Moore. "Det var hennes første løp siden august i fjor, og hun var i stand til å slå en Breeders' Cup-vinner, så jeg er sikker på at hun vil forbedre seg, men jeg er fornøyd med henne i dag."

Rundt banen

Dettori samarbeidet med far-sønn-treningsteamet til John og Thady Gosden ved å få til et 22-1-opprør mot Indie Angel i Group 2 Duke of Cambridge Stakes. Dettori kom opp på den gyldne indre rail og utvidet sin Royal Ascot-rekord med sin 75. seier. Han og gosdenserne ble to ganger for seire tirsdag … Kemari, på 6-1, samlet seg med William Buick for å ta den 1 3/4-mile Queen's Vase for Charles Appleby, som trener Epsom Derby-vinner Adayar. Buicks nesetriumf tirsdag på 66-1 Reshoun kom med en høy pris:en 11-dagers suspensjon for feil bruk av pisken. Han ble straffet for å ha brukt den "over det tillatte nivået og nedover skulderen i forehand" i den siste kvartmilen ... Marco Ghiani, en relativt ukjent ung rytter, dominert av 4 3/4 lengder på 18-1 skudd Real World i ultimate kavaleri-angrepet, Royal Hunt Cup med 30 løpere på en mil på rett bane. Ghiani trosset en to-dagers baneskjevhet ved å komme ned på den andre siden … I finalen på syv-løpskortet ga frontløpende Lola Showgirl (12-1) Laura Pearson sin første seier på det kongelige møtet i milen Kensington Palace Stakes.

[Royal Ascot Dag 2:Kjærlighet vinner St. James's Palace Stakes; Ward Denied I Queen Mary: https://no.sportsfitness.win/Tilskuersport/Horse-Racing/1004051063.html ]