De beste målene av Ronaldinho i 2004

International fotballstjernen Ronaldinho vant den første av hans to påfølgende FIFA Player of the Year titler i 2004-2005 sesongen . Han har også scoret 13 mål og akkumulert 20 assists i klubbens kamper for FC Barcelona , og en karriere- høy 11 mål i internasjonale spille for hjemlandet Brasil . Ronaldinho beste mål i 2004 hatt en betydelig innvirkning på lagets totale ytelsen , eller var så minneverdig at de kvalifiserer som noen av de vakreste målene gjennom tidene . Brasil v. Haiti

Ronaldinho scoret et hat-trick i en vennskapskamp holdt 18 august 2004 mot Haiti . For sitt første mål , henrettet han en spin flytte forbi en dobbel lag og driblet siste to forsvarere , da keeper , å sette ballen bak i nettet . Han scoret sitt andre mål på et sted kick, og den siste en av en one touch en pasning fra Juninho Pernambucano .
Barcelona v. Shakhtar Donetsk

Ronaldinho scoret ett målet i en 3-0 Barcelona seier over Ukrainas Shakhtar den 29. september. På en besittelse som viste frem sine enorme fart og ball - håndtering ferdigheter , Ronaldinho tok ballen på midtbanen og brent siste to forsvarere til å gå en-mot - en med keeper . Keeper keeper gikk skuddet høyt i luften , så taklet Ronaldinho da han prøvde å samle krefter . Dommeren kalte en foul , og Ronaldinho konvertert straffesparket i det 63. minutt. Seieren hjalp Barcelona nå runde 16 i 2004 Champions League -turnering .
Barcelona v. AC Milan

På november 2, Ronaldinho scoret det vinnermålet i den avsluttende minutter i en 2-1 hjemme seier over daværende ubeseiret 2003 UEFA Champions AC Milan . Ronaldinho fikk skot etter driblet to forsvarere , en av disse var 2003 UEFA Best Defender Sandro Nesta . Den siste liten opprørt seier hjalp Barcelona nå Champions League runde 16 det året .
Barcelona v. Real Madrid

På november 20, scoret Ronaldinho ett mål i en 3-0 flukt av La Liga rival real Madrid , som på den tiden var en dominerende kraft i spansk fotball . Real Madrid på den tiden hadde en all - kjendis troppen som inkluderte Zinedine Zidane , David Beckham , Roberto Carlos , Ronaldo og Luis Figo . Ronaldinho scoret i den 76. minutt av lynrask straffespark .

Barcelona gikk på å vinne 2004-2005 La Liga -tittel med en rekord på 25-4-9 , og Madrid kom på andreplass med en registrering av 25-8-5 . Et tap til Madrid i den kampen ville ha kostet Barcelona tittelen .
Barcelona v. Chelsea

Ronaldinho mirakuløse spille mot Milan sitt lag i runde 16 mot en drivkraft Chelsea enhet . Sent i 2004-sesongen , på 23 februar 2005 , vant Barcelona den første - etappe spillet 2-1 på mål av Samuel Eto'o og Gaston Maxi Lopez . Chelsea vant den andre - etappe spillet , men Ronaldinho scoret lagets bare to mål . Han scoret ett av et straffespark i det 27. minutt. For hans andre , Ronaldinho frøs to forsvarere med sitt fotarbeid og deretter sparket ballen forbi både av dem fra utenfor sekstenmeteren .