GB Park And Pipe-utøverne Katie Ormerod og James 'Woodsy' Woods vinner X-Games-medaljer foran PyeongChang vinter-OL 2018

Det har vært en svimlende helg med britisk suksess for GB Park and Pipe-teamet, ettersom nasjonens snowboard- og skiløpere har ryddet opp over hele kloden.

Først av alt til X Games i Aspen, USA, hvor James 'Woodsy' Woods i de små timer søndag morgen, britisk tid, vant sitt første X Games-gull noensinne i Ski Big Air.

Airs To The Throne | James Woods og Katie Summerhayes om fremtiden for freestyleski

Den Sheffield-baserte freestyle-løperen tråkket en Triple Cork 1440, og en switch Triple Cork 1440 Octo Grab for å se ham avslutte på toppen av et verdensklassefelt som inkluderte slike som Henrik Harlaut, Kai Mahler (som ble henholdsvis 2. og 3.) og Bobby Brun. Woodsy tok også 4. plass i ski Slopestyle for menn, en feil på railseksjonen som kostet ham en høyere plassering.

Skiundervisning i Storbritannia:Hvor bør du gå hvis du vil Lære å gå på ski før turen?

Noen timer tidligere la vår egen Katie Ormerod til sin nylige historiske Big Air World Cup-seier med en bronse i Slopestyle for kvinner, også på X Games. Etter en teknisk jernbaneseksjon på toppen av banen, trampet Katie en Frontside 500, en enorm Cab Nine – et triks som var hennes 5. plass i X Games Big Air natten før – og en silkemyk Back Seven for å runde av en stjerne. løp.

Løpet var nok til å hente bronse, med kun Julia Marino og Jamie Anderson som endte foran henne, i et felt som også inkluderte Silje Norendal, Cheryl Maas og Anna Gasser; Katies VM-rival.

Og suksessen for GB Park &​​Pipe-teamet sluttet ikke der. Jamie Nicholls tok også sølv i Slopestyle World Cup i Seiser Alm, Italia, og gikk så vidt glipp av førsteplassen på pallen til den belgiske vidunderungen Seppe Smits. Britiske Billy Morgan endte like utenfor medaljene på 4. plass, med Rowan Coultas på 7. plass. Over i Slopestyle for kvinner bommet Aimee Fuller også så vidt på pallen, og ble nummer fem sammenlagt.

The Rise Of The Super Grom | Hvordan små barn tar over verden av snowboard

Og det er ikke slutten på den britiske suksessen. Denne helgen hentet ryttere Harry Waite og Raymond Prentice gull og sølv (henholdsvis) på World Rookie Tour – den største globale snowboardturen for under 18 år.

Med vinter-OL i PyeongChang nesten nøyaktig 12 måneder unna, signaliserer denne strålende helgen med britiske seire intensjonen til hele GB Park And Pipe-teamet. Ikke verst for en liten, regnfull øy, ikke sant?

Du kan også like:

Team GB får et enormt løft ettersom Big Air legges til vinter-OL

12 ganger snøbrettkjørere prøvde å kjøre stolheisen og mislyktes totalt

X Games Oslo Big Air Bronsemedalje vunnet av Team GB Snowboarder Billy Morgan

[GB Park And Pipe-utøverne Katie Ormerod og James 'Woodsy' Woods vinner X-Games-medaljer foran PyeongChang vinter-OL 2018: https://no.sportsfitness.win/sport/snowboard/1004048575.html ]