Slik spiller Ice Hockey

Ishockey er økende i popularitet som flere og flere ikke -tradisjonelle byene har profesjonelle team og mange av fan interesse . Unge ishockey fans se kampen , og ønsker å prøve ut sin nye favorittsport. Hvis du ønsker å spille ishockey , les denne guiden for de grunnleggende i spillet . Du trenger
Hockey puck
Hockey stick
Ansiktsmaske arkiv Knee pads
En skøytebane på
Vis flere instruksjoner spill, spille Ishockey

1

spillet av hockey spilles på en lang oval bane , med 200 meter lang og 85 meter bred . Det finnes en myriade av markeringer på banen , noe som pleier å dele den opp i flere seksjoner eller soner . Selv om dette kan se overveldende til å begynne med , det er faktisk veldig enkelt . Den røde linjen nedover midten kalles midtlinjen og det er flankert med to blå linjer som går parallelt i ulike deler av isen . Disse blå linjene dele banen inn i nøytrale soner , defensive soner , og angripe soner . Nøyaktig 17 meter fra enden av hver side , midt i sentrum , sitter de motstridende mål . disse målene er 6 fot bred og fire meter høye . Skyting pucken inn disse målene score et poeng for laget ditt .
To

En hockey team består av seks spillere , noe som betyr at de to lagene vil sette 12 spillere på isen . Selvfølgelig , dette er ikke alltid tilfelle . På grunn av straffer , vil et lag ofte finner seg lite mannskap for en periode av tid. Spillerne er delt inn i tre kategorier: forwards, backer , og målvakter . Mye som i spillet av fotball , har en tendens til keeper å bo rett foran lagets mål , selv om han ikke dra ut når han kan komme til pucken og passere den. Den andre playersare ansvarlig for mesteparten av angrep og forsvar .
3

motsetning basketball og fotball , er det scoring i hockey ganske enkel . Hver gang et lag klarer å få pucken forbi motstanderlagets keeper og inn i nettet, det score et mål . På grunn av dette , og fordi det er svært vanskelig å oppnå dette prestasjon mot et kompetent keeper , hockey spill er ofte lav scoring anliggender . Det er ikke uvanlig å ha et spill vunnet eller tapt ved en 1-0 score.
4

En pro hockey spillet er delt inn i tre like perioder på tjue minutter hver. Noen ganger ungdoms ligaene vil bare spille to perioder , eller vil forkorte tiden for hver periode til bare 10 eller 15 minutter . Dersom en NHL vanlige sesongen spillet er bundet på slutten av de tre periodene , vil det gå inn i sudden death overtid , med ett medlem av hvert lag sitter . Den plutselige død Perioden går fram til ett lag scorer , eller fem - minutters frist utløper . Hvis sistnevnte skjer , går spillet inn i en skuddveksling , med hvert lag tar tre sjumetre . Hvis det fortsatt er uavgjort etter tre runder av shootout , går prosessen på inntil ett lag scorer og den andre ikke