Hvor lenge er et baseballspill? Vel, det kommer an på

Major League Baseball-kamper varer i ni omganger og tar i gjennomsnitt LITT OVER tre timer å fullføre. Minor league og collegiate baseball siste ni omganger, OG ER GENERELT KORTERE I VARIGHET. High school og Babe Ruth baseballkamper spilles i syv omganger, Little League baseball spilles i seks omganger, og Tee-Ball spilles i fem omganger.

Hvor lang er en baseballomgang?

En baseballomgang varer i totalt seks outs, tre per lag. Innings er delt i to halvdeler. Bortelaget slår under «øvre» halvdel av omgangen og hjemmelaget slår under «nedre» halvdel.

Denne regelen endres ikke på alle baseballnivåer – bortsett fra Tee-Ball, som ikke teller outs og krever at alle spillere på et lag får en slagtre i hver omgang.

Det er mulig at en halv omgang bare kan ta tre plasser for tre raske outs. Det er imidlertid ingen endelig tidsbegrensning. Den nøyaktige varigheten avhenger av antall slag, pitcherens tempo og antall pitchingendringer. Teoretisk sett kan en omgang fortsette for alltid hvis feltlaget ikke klarer å registrere tre outs.

Hvor lenge varer Major League-baseballkampene – og hvorfor

Antall omganger som spilles i et spill og nøyaktig lengde av et spill avhenger imidlertid av flere faktorer.

Hvis en MLB-kamp forblir uavgjort på slutten av ni omganger, spiller lagene ekstraomganger til ett lag har flere løp enn det andre på slutten av en omgang. I 2020 ble en løper plassert på andre base før hver inning for å lette et raskere resultat og redde et lags pitching-stab fra å spille 15+ inning-kamper. Den lengste kampen i 2020 var 13,0 omganger sammenlignet med 23 kamper forrige sesong som tok 14 eller flere omganger å fullføre.

På motsatt side kan en kamp avsluttes etter 8,5 omganger hvis hjemmelaget leder på slutten av øvre halvdel av niende omgang.

Det er også mulig for en MLB-kamp å avslutte etter fem omganger hvis det er dårlig vær.

Den nøyaktige tiden det tar å fullføre et spill, i form av timer og minutter, varierer fra spill til spill. Pitchere som bruker lengre tid mellom banene øker lengden på et spill, og det samme gjør lengden mellom omgangene, som varierer fra 1:55 til 2:55 i ettersesongen på grunn av TV-krav.

Et høyt antall baseløpere øker også spillets varighet, fordi de fleste pitchere bruker ekstra tid mellom banene med løpere på basen.

Dessuten tar spill med flere pitching-endringer eller replay-utfordringer lengre tid på grunn av lengre pauser i spillet.

I 2015 kunngjorde MLB regler for å forkorte kamper - det hadde vært vanlig at rivaliserende lag spilte i mer enn fire timer. Det er nå en timer som sporer tiden mellom omganger, haugbesøk av trenere og catchere, og tiden mellom slagere og pitch-klokker blir testet i de mindre ligaene, og begrenser tiden mellom banene til 20 sekunder når basene er tomme.

I 2020, under covid-pandemien, meldte Major League Baseball-spillere seg til trening 1. juli 2020, noe som førte til en 60-kamper ordinær sesongplan som begynte 23. og 24. juli.

Disse reglene gjelder ikke for alle nivåer av baseball. Andre faktorer bidrar til lengden på en baseballkamp.

Hvor lang er en Minor League-baseballkamp?

Minor league baseball, som inkluderer AAA, AA og flere andre profesjonelle ligaer, følger de samme inning-reglene som MLB. AAA- og AA-ligaene har innført 20-sekunders pitch-klokke, som har forkortet kampen med 12 minutter. Doubleheaders er 7,0 innings lange i mindreårige.

Hvor lang er et kollegialt baseballspill?

Kollegiale spill varer også i ni omganger. Imidlertid kan ett eller begge partier av en dobbelhode spilles i syv omganger under visse omstendigheter. En barmhjertighetsregel trer i kraft og spillet avsluttes hvis et lag er opp med 10 eller flere løp etter syv omganger – eller fem omganger i kamper med syv omganger.

Hvor lang er en videregående baseballkamp?

High school baseballkamper siste syv omganger. Hvis det er dårlig vær, kan en offisiell kamp spilles i fire omganger. Siden noen videregående skolefelt ikke har lys, kan mørket bli et problem, og leken kan gjenopptas senere. Hvis et lag er foran med 10 løp etter fire omganger, trer en nåderegel i kraft.

Hvor lang er en ungdomsbaseballkamp?

Varigheten av ungdomsbaseballkamper avhenger av spillenivået.

• Tee-ball (4–7 år) spilles i fem omganger; men antall omganger bestemmes ofte av den tildelte tiden for kampen, som varierer fra liga til liga.
  • Little League (7–13 år) kamper har seks omganger.
  • Babe Ruth League (13–18 år) kamper har syv omganger