League One-tips:Morias å senke Sheffield United?

Skal Morias feire igjen på lørdag? – Peterboroughtoday.co.uk

Her er The Football Labs tips for helgens League One-aksjon.

For acca

Realiteten ved å jobbe med en av divisjonens laveste budsjetter og minste lag er at du har en tendens til å savne nøkkelspillere. Matty Lund og Joe Bunney var sentrale i Rochdales reise til League Ones topp seks, så det er liten overraskelse at deres fravær har falt sammen med et fall i form.

Fleetwood Town, godt støttet av styreleder Andy Pilley, er ubeseiret på 13 kamper. Til tross for en dårlig start på kampen mot Charlton forrige gang, de tok en skadetidsutjevning fra den imponerende vingbacken Amari’I Bell og hadde nok sjanser til å vinne. Januars 2-0-seier på Sheffield United ga et innblikk i hva dette Cod Army-laget er i stand til. Fleetwood vinner på 7/5

Utenfor sjanse

Etter en klissete første halvdel av sesongen, Walsall har startet 2017 i fin form.
Eoghan O'Connell har vært et nyttig tillegg til forsvaret, Jason McCarthy og Joe Edwards har grenseløs energi på bakspilleren mens Erhun Oztumer er tilbake i form.

Sterke prestasjoner fra de nevnte spillerne betyr Walsall har hentet 11 poeng fra sine siste fem kamper. I de første halvdelene av disse kampene, de har sluppet inn tre og scoret ett, Likevel ser andre omganger en samlet resultatlinje på 11-2. Interessant nok, motstandere Bolton har ledet i sine tre siste kamper, men samlet bare ett poeng, tapte med en manns fordel mot Charlton.

Forsvaret som så lenge ut som et av divisjonens beste viser nå tegn på svakhet, Zach Cloughs exit for Nottingham Forest hjelper ikke på angrep. Walsall å vinne på 4/1 – eller å vinne bakfra på 20/1 for den mer eventyrlystne spilleren.

Tips til målscorer

Junior Morias kom fra benken på Port Vale i forrige uke for å få en 13-minutters pause Peterborough United . Mannen han erstattet, Craig Mackail-Smith, hadde også hatt en lignende karriere før hans første tur på London Road, god form i de lavere ligaene. Morias har fart, kraft og balanse, akkurat som Britt Assombalonga og andre unge spisser har Posh sparket i gang karrieren til. Han står overfor en Sheffield United forsvar som har levert 10 mål på sine siste fem kamper, til tross for å sitte i toppen av ligaen. De to første målene kan gi Morias selvtilliten til å bli den kliniske målscoreren Peterborough alltid har hatt historisk sett, men manglet denne termen. Morias blir siste målscorer 15/2.