RILEY WEBB VINNER RODEO CORPUS CHRISTI FOR Å SETTE HAM I KONTENT TIL Å VÆRE DEN YNGSTE MILLIONÆREN I RODEO'S HISTORIE

CORPUS CHRISTI, Texas – Siden begivenheten var nede til én kvalifisert idrettsutøver i Triple Crown of Rodeo (TCR) på 9. mai Rodeo Corpus Christi, hadde tie-down roping fansen inne i American Bank Center på kanten av setene gjennom hele løpeturen. hvor Riley Webb (Decatur, Texas) seiret. Den 17 år gamle Riley Webb var den ubestridelige stjernen i rodeoen, og leverte det som ville være den mest banebrytende ytelsen til arrangementet. Ettersom bare én av to idrettsutøvere som er igjen TCR-kvalifisert i TCR-runden (kort runde), løftet hans innsats på 7,03 sekunder ham til en lønningsdag på $12 500. For Webb, frisk etter seieren på Augusts Stampede på E, markerte begivenheten hans andre WCRA Major på rad, og satte ham i strid om å være den yngste millionæren i rodeohistorien. Hvis Webb triumferer på juli's Days of '47 Cowboy Games og Rodeo, vil han bli den første vinneren av WCRA Triple Crown of Rodeo $1 Million Bonus.

Ikke bare gikk Webb som seirende ut, men gjorde det ved å beseire WCRA Windy City Roundup Champion og 2013 PRCA verdensmester tie-down roper Shane Hanchey (Carmine, Texas) og JD Mccuistion (Collinsville, Texas). Webb fikk den raskeste tiden i begge 9. mai-rundene.

Som de eneste teamroperne som leverte et kvalifisert løp i TCR-runden, Kaleb Driggers (Hoboken, Georgia) og Junior Nogueira (Lipan, Texas) leverte et løp på 6,04 sekunder. Besting nr. 1-laget på Rodeo Corpus Christi Leaderboard og WCRA Champions Erich Rogers (Round Rock, Arizona) og Paden Bray (Stephenville, Texas) sammen med Clay Smith (Broken Bow, Oklahoma) og Jade Corkill (Stephenville, Texas).

I okseridningen, PBR (Professional Bull Riders) verdens nr. 9 Derek Kolbaba (Walla Walla, Washington) syklet suverent. Den 2x WCRA-mesteren (2018 Days of ’47 Cowboy Games og Rodeo, WCRA Windy City Roundup) kjørte County Jail , som avsluttet sin perfekte 2-for-2-innsats på lørdag kveld. for monstrøse 91,5 poeng for å oppnå en like imponerende sjekk på $16 500. Kolbaba registrerte den eneste kvalifiserte turen i okseridning, for å vinne sin tredje WCRA-mestertittel. Seieren i Corpus Christi løfter Kolbaba til å være en av de høyest inntektene i WCRA med en samlet inntekt på oppover $160 000 siden mai 2018.

Will Lummus (Byhalia, Mississippi) var ustoppelig i steer wrestling hvor han tok den eneste kvalifiserte tiden i TCR-runden. 3x NFR-kvalifiseringen registrerte et løp på 3,54 sekunder i den lange runden, før den leverte en lynrask innsats på 3,94 sekunder i TCR-runden. Seieren er Lummus sin første WCRA Major-seier. Lummus stakk av med $16.500.

Etter hvert som arrangementet søndag kveld fortsatte, begynte et hardt omstridt løp i utbrytertoppen å utfolde seg. Rodeo verdensmester for kvinner (WRWC) Madison Outhier (Utopia, Texas), Titletown Stampede Champion Shelby Boisjoli (Stephenville, Texas), og WRWC All-Around Cowgirl Jackie Crawford (Stephenville, Texas) gikk inn i TCR-runden med en kant av hverandres showdown-rundetider innen tidelene av sekundet. Rolig og samlet, forble Outhier i ro mens hun rygget inn i tauboksen mens hun gjorde seg klar for det som skulle bli et karriereavgjørende øyeblikk. Madisons tau brøt av salhornet hennes på imponerende 1,84 sekunders tid, noe som gikk ut av Crawfords 2,60 sekunders tid og Boisjolis straff på 6,67 sekunder.

Etter Shorty Garrett (Dupree, South Dakota), Kolby Wanchuk (Sherwood Park, Alberta) og 2015 PRCA verdensmester Jacobs Crawly gikk videre til TRC-runden med høye 80+ poengsummer, ble trioen raskt oppslukt i en shootout om $12 500 Major-lønningsdagen i TCR-runden. Etter å ha overskredet Garrett, seierherren fra 2020 Stampede på The E som søkte sin andre seier i Triple Crown, med 5,5 poeng, leverte Wanchuk en kritisk 87,5-poengs tur på Cash Deal for å ta seieren.

Richmond Champion (Stevensville, Montana) vant barback-ridningen takket være sin 89-poengs tur i den lange runden, og 91,5-poengscore i andre runde, begge toppscore i rundene. Mester toppet Caleb Bennetts (Tremonton, Utah) 88-punkts tur i den korte runden. I tønneløpet 2019 Days of ’47 Cowboy Game og Rodeo andreplass Maggie Poloncic (Gillette, Wyoming) og hoppen Puff navigerte kurset dyktig da hennes 13.817-sekunders løp i TC-runden var den raskeste, distanserende nummer to Kelley Carrington (Boston, Georgia) som registrerte et løp på 14.176 sekunder.

Siden lanseringen i mai 2018 har WCRA og partnerne tildelt mer enn $9 000 000 i nye penger til rodeo-atleter.

Søndag 6. juni vil fans kunne stille inn Rodeo Corpus Christi på en CBS-nettverkssending klokken 13:00. ET.

Nominasjoner er nå åpne for WCRAs neste store rodeo - The Days of '47 Cowboy Games og Rodeo som finner sted 20.-24. juli i Salt Lake City. Idrettsutøvere er kvalifisert til å nominere sin konkurranseinnsats i Virtual Rodeo Qualifier (VRQ) frem til 27. juni 2021 for å få en plass i $562 500-arrangementet.

Alle resultater fra arrangementet finner du her.

[RILEY WEBB VINNER RODEO CORPUS CHRISTI FOR Å SETTE HAM I KONTENT TIL Å VÆRE DEN YNGSTE MILLIONÆREN I RODEO'S HISTORIE: https://no.sportsfitness.win/Tilskuersport/rodeo/1004052858.html ]