FORT VERDT , Texas – Ettersom begivenheten var nede til én kvalifisert idrettsutøver i Triple Crown of Rodeo (TCR) på Cowtown Christmas Championship Rodeo 18. desember, hadde breakaway roping fansen inne i Cowtown Coliseum på kanten av setene. Tacy Kay Webb, den 24 år gamle ICU-sykepleieren var den ubestridelige stjernen i rodeoen, og leverte det som ville vært den mest banebrytende ytelsen til arrangementet. Siden bare én av to idrettsutøvere gjenstår TCR-kvalifisert i den siste konkurranserunden, løftet hennes innsats på 2,49 sekunder henne til en lønningsdag på $12 500. For Webb, frisk etter seieren på juli's Days of '47 Cowboy Games og Rodeo, markerte begivenheten hennes andre WCRA Major på rad, og satte henne i strid om å bli millionær. Hvis Webb triumferer på Mays Rodeo Corpus Christi, vil hun bli den første vinneren av WCRA Triple Crown of Rodeo $1 Million Bonus.

Ikke bare gikk Webb seirende ut, men gjorde det ved å beseire verdensmesteren i Rodeo for kvinner Hope Thompson (Decatur, TX) og Britta Strain (Davie, FL).

Bareback-ridningen var en tett omstridt kamp med to av tre ryttere som fikk 77 poeng eller høyere. Tim O'Connell (Zwingle, IA) møtte Stevie Knicks og fant seg selv å tjene nattens høyeste markerte tur med en 88,0 poengscore. Den tredobbelte verdensmesteren kom foran TCR-konkurrenten Clayton Biglows (Clements, CA) 77.0 og Canadas RC Landingham's (Hat Creek, AB) 85,0.

Riley Webb ( Decatur, LA) var ustoppelig i tie-down der han leverte den raskeste tiden Cowtown Coliseum så hele uken. Den 18 år gamle og nå 3x WCRA-mesteren noterte et løp på 7,04 sekunder i Triple Crown of Rodeo Round, før han leverte en lynrask innsats på 7,58 sekunder i showdown-runden. Webb toppet Pecos Tatums (La Plata, NM)7,05 sekunders tid.

Etter ingen kvalifiserte turer i saddle bronc riding og steer wrestling, Cole Elshere (Faith, SD) kom ut av renna med en vinner-ta all-mentalitet. South Dakota-mannen tok en 88-punkts tur og gikk av med $16 500 (grunnpenger lagt til).

Som en av bare tre styrebrytere som leverte et kvalifisert løp, Cash Robb (Altonah, UT) befant seg i samme situasjon som Elshere. Etter mislykkede forsøk fra Sterling Walton (Houston, TX) og Joe Wilson (Martin, SD), Robb tippet rattet med en av ukens raskeste tider med et løp på 4,98 sekunder.

Duoen til Jason Burson (Sealy, TX) og Corey Hendrick (Bedias, TX) leverte et løp på 5,65 sekunder. Besting teamet til Colby Lovell (Madisonville, TX) og Trey Johnson's (Weatherford, TX) 6,22-sekunders tid sammen med 2x WCRA-mester Joe Mattern (Plantersville, TX) og Coy Brittian's (Rockwall, TX) 12,74-sekunders løp.

Sherri Barnes (Pilot Point, TX) syklet i Colosseum etter Britta Strain og London Gorham (Cotulla, TX) fikk begge fem sekunders straff. Barnes visste at alt hun trengte å gjøre var ikke å slå ned en tønne. Hun knuste konkurransen med en av kveldens beste prestasjoner med et løp på 13,99 sekunder og tjente en lønnsslipp på $12 500.

Etter 3x PBR World Finals Qualifier Daylon Swearingen (Piffard, NY), Leonardo Lima (Vale Do Pariso, BR), og Deklan Garland (Foster, OK), dekket ikke i Triple Crown of Rodeo Round, ingen mester ble kronet.

Den 25. desember og kl. 14.00. ET-fans vil kunne stille inn på Triple Crown of Rodeo Round på Cowtown Christmas Championship Rodeo på en CBS-nettverkssending.

Siden lanseringen i mai 2018 har WCRA og partnerne tildelt mer enn $10 860 000 i nye penger til rodeo-atleter.

Nominasjoner er nå åpne for WCRAs neste store rodeo- Rodeo Corpus Christi (RCC22) 11-14 mai. Idrettsutøvere er kvalifisert til å nominere sin konkurranseinnsats i Virtual Rodeo Qualifier (VRQ) frem til 10. april for å få en plass i $550 000-arrangementet.

Alle resultater fra arrangementet finner du her.

[TACY KAY WEBB VINNER COWTOWN CHRISTMAS CHAMPIONSHIP RODEO FOR Å VÆRE I KONTAKT OM Å VÆRE DEN FØRSTE SEIEREN AV WCRA TRIPLE CROWN OF RODEO $1 MILLION BONUS: https://no.sportsfitness.win/Tilskuersport/rodeo/1004052839.html ]