Oppstillingen:6 Breeders' Cup "Win and You're In"-løp på Belmont, Churchill, Woodbine

Seks, tell dem. To på Churchill Downs. En i Belmont Park. Og tre på Woodbine Racetrack.

Det siste fremstøtet til den 38. . Breeders' Cup – nå syv uker unna 5.–6. november på Del Mar – begynner denne helgen med et halvt dusin, alle avgifter betalte køyer i BC-løp, pluss den offisielle starten på veien til 2022 Kentucky Derby (G1) ) og Kentucky Oaks (G1).

På lørdag på Churchill Downs gir Iroquois (G3) for 2-åringer og Pocahontas (G3) for 2-åringer ikke bare vinneren en plass i henholdsvis BC Juvenile og BC Juvenile Fillies, men tildeler 10-4-2-1 kvalifiseringspoeng til de fire første som kommer i mål for Derby og Oaks.

Hvis det ikke er nok, har Woodbine i Ontario, Canada, $1 million Woodbine Mile (G2) på lørdag, og et par klasse 1 på søndag – $400 000 Natalma og $400 000 Summer Stakes – alle «Win and You're In''-løp.

På den første lørdagen i Belmont høststevnet er det en trio av spennende innsatsløp ledet av $1 million Jockey Club Derby Invitational med en "Win and You're In" ' plass i BC Distaff venter på vinneren.

Churchill Downs har totalt fem innsatsløp på lørdag kveld (første innlegg er kl. 18.00 ET). I tillegg til 2-åringen, er det Locust Grove (G3) med flere grad 1-vinnere Shedaresthedevil i en siste forberedelse før BC Distaff.

Fox Networks FS2 vil ha direktedekning fra Belmont fra kl. 13-19. på lørdag; på søndag er det FS2 fra kl. 13-14. med FS2 som overtar fra 14-18. TVG dekker live racing fra baner rundt om i landet så vel som Woodbine. NBCSN fortsetter sin Breeders’ Cup Challenge Series med direktesendinger fra Woodbine på lørdag fra kl. 17.30 og søndag fra kl. 16.30.

Og vi går (alle tider er ET):

BELMONT PARK

$300 000 Grand Prix American Jockey Club Invitational, 1 5/8 miles, 4 og opp

Innleggstid:14:33. (løp 4)

Lone Rock er 1-2-favoritten i et felt på seks ettersom den 6 år gamle vallaken kommer inn i denne på en seiersrekke med fire løp, og seire på syv av hans åtte siste starter for trener Robertino Diodoro. Han vant Grade 2 Brooklyn i juni på Belmont og Birdstone Stakes i august på Saratoga.

Lone Rock – Bilde med tillatelse fra NYRA

Blant de andre toppkonkurrentene er Moretti, trent av Hall of Famer Todd Pletcher, på 5-2 og Empty Tomb på 6-1.

$700 000 Jockey Club Oaks Invitational, 1 3/8 miles, torv, 3 -år gamle føl

Innleggstid:17:14. (løp 9)

Higher Truth, trent av Chad Brown, er 3-1-favoritten i felt av syv som inkluderer en europeisk kontingent ledet av Creative Flair og Harajuku. Brown kom også inn i Shantisara (7-2).

Creative Flair, trente Charlie Appleby, ble nummer tre i Grade 3 Saratoga Oaks Invitational i sin nordamerikanske debut. Stølet har vunnet tre ganger i England.

Harajuku, trent av Andre Fabre vant Grade 3 Cleopatre på Saint-Cloud i mai og kommer inn i dette løpet etter en fjerdeplass i Group Prix de la Nonette forrige måned i Deauville.

Higher Truth er det eneste hoppeføllet som konkurrerer i alle tre etappene i Turf Triple-serien for hoppeføll. Hun ble tredje i Belmont Oaks og nummer to i Saratoga Oaks.

1 million USD Jockey Club Derby Invitational, 1 1/2 mil, gressbane, 3-åringer

Innleggstid:17:45. (løp 10)

Belmont Derby (G1)-vinner Bolshoi Ballet, trent av Aidan O'Brien, returnerer som andrevalg på 5-2 bak favoritt Yibir på 2-1.

Euro kan vise vei i dette "Win and You're In"-løpet for BC Turf (G1). Yibir trenes av Charlie Appleby, som ikke sender hester til Amerika med mindre han føler at et vinnerløp er for hånden.

Løpet er det siste i Turf Triple for menn:Bolshoi Ballet vant Belmont Derby og State of Rest vant Saratoga Derby.

Bolshoi Ballet var en stewards scratch fra Group 2 Prix Niel den 12. september på Longchamp på grunn av en uregelmessighet med vaksinasjonsposten i passet hans og ble deretter omdirigert til New York.

CHURCHILL DOWNS

$300 000 Pocahontas (G3), 1 1/16 miles, 2 år gamle hoppeføller

Innleggstid:21:39. (løp 8)

Et felt med 11 hoppeføll er påmeldt i dette "Win and You're In''-løpet til Breeders' Cup, samt den første kvalifiserende poengmottakeren til 2022 Kentucky Oaks.

Ontheonesandtwos, trent av Norm Casse, er 5-2-favoritten med rekorden 3-1-1-0. Hodet vant i sin debut på Churchill Downs med 1 ¾ lengder i mai, og ble deretter nummer to i Debutante og sjette i Adirondack Stakes (G2) på Saratoga. Jockey Ricardo Santana Jr. vil ri fra post nr. 4.

Hidden Connection, trent av Bret Calhoun, vant for fire uker siden på Colonial Downs med 7 ½ lengder.

$300 000 Iroquois (G3), 1 1/16 miles, 2-åringer

Innleggstid:22:11 (løp 9)

Stellar Tap - Bilde med tillatelse fra NYRA

Allerede har et oppsiktsvekkende år, saller Hall of Fame-trener Steve Asmussen 3-1 favoritt Stellar Tap og 9-2 co-tredjevalg Guntown i "WAYI"-løpet som også bærer Derby-kvalifiseringspoeng på 10-4-2-1 til de fire første som kommer i mål.

Stellar Tap boltret seg med 5 ¼ lengder i sin debut og gikk 7 furlongs 7. august på Saratoga. Guntown brøt jomfruen sin etter å ha spurt på Ellis Park.

Generalmajor er 4-1 for Todd Pletcher. Han vant i sin karrieredebut på Saratoga.

$400 000 Locust Grove (G3), 1 1/16 miles, 3 og opp føl og hopper

Innleggstid:22:42 (løp 10)

I sin siste forberedelse før BC Distaff (G1) tar Brad Cox-trente Shedaresthedevil seks utfordrere som 4-5-favoritt. Vinneren av Kentucky Oaks 2020 er 3-mot-4 i 2021, inkludert hennes siste seier Clement L. Hirsch (G1) på Del Mar 1. august – den samme banen hun vil kjøre på i Breeders' Cup.

Envoutante, trent av Ken McPeek, er 2-1 andrevalget.

WOODBINE RACETRACK

Lørdag

1 million USD Woodbine Mile (G1), 1 mile, turf, 3 og oppover

Innleggstid:18:12 (løp 10)

Raging Bull på Saranac Stakes – Foto med tillatelse av Chelsea Durand

Hall of Famer Mark Casse sender ut tre av de 10 bidragene i denne "WAYI"-arrangementet for BC Mile (G1).

March to the Arch (8-1), Olympic Runner (10-1) og Ride a Comet (5-1) stiller opp til løpet, men den som skal beat er Chad Brown-trent Raging Bull som 2-1 toppvalg. Den 6 år gamle hesten løp en skuffende sjetteplass i Fourstardave (G1) på Saratoga, men vant Maker's Mark Mile (G1) tidligere på året og ser etter en fjerde klasse 1-seier i karrieren.

Søndag

$400 000 Natalma (G1), 1 mile, torv, 2-års hoppeføll

Innleggstid:17:06. (løp 8)

Og til knapt noens overraskelse har Mark Casse fire av de 10 bidragene i dette "WAYI"-løpet for BC Jchurchiuvenile Fillies (G1).

I denne har han 3-1-favoritten i Diabolic, med Baksheesh (20-1), Mrs. Barbara (15-1) og Cardio Princess (20- 1).

Pizza Bianca, trent av Christophe Clement, er 4-1 andrevalget.

Diabolic er 3-for-3, hennes siste seier kommer i Catch A Glimpse Stakes på Woodbine 21. august.

$400 000 Summer Stakes (G1), 1 mile, torv, 2-åringer

Innleggstid:17:39. (løp 9)

Albahr, en vinner i 3-av-4 i England, er 7-5-favoritten i et felt på ni som kjemper om en avgiftsbelagt plass til Breeders' Cup i dette «WAYI''-løpet.

Trent av Charlie Appleby, kastanjevalaken eid av Godolphin, ble nummer tre i karrieredebuten og har kastet tre seire på rad.

Mark Casse har også en firer påmeldt i denne:Andrevalg First Empire (5-2); Luckman (20-1); Grafton Street (10-1); og Souper Legacy (15-1).

[Oppstillingen:6 Breeders' Cup "Win and You're In"-løp på Belmont, Churchill, Woodbine: https://no.sportsfitness.win/Tilskuersport/Horse-Racing/1004051186.html ]