Dubai World Cup-profil 2021:Militærlov

I dagene frem til $12 millioner Dubai World Cup på Meydan Racecourse i Dubai, De forente arabiske emirater, 27. mars, usracing. com vil profilere utfordrerne i løpet på 2000 meter (omtrent 1 1,4 mil). Profilene vil bli oppdatert med odds, postposisjoner og jockeyer etter trekningen etter postposisjonen som er planlagt onsdag (24. mars).

Militærrett kreditt fra Dubai Racing Club

Militærlov er tilbake på Meydan Racecourse, hvor den britisk-oppdrettede 6-åringen er hjemme, etter å ha tatt den korte turen til Riyadh for $20 millioner Saudi Cup forrige måned og hatt en begivenhetsløs tur i 1 ¼ miles-konkurransen for å komme på sjette plass. .

Han hadde fortjent sin plass i den saudiske startporten med en seier på 1 ¼ lengde i runde 1 av Grade 2 Al Maktoum Challenge Series 21. januar på Meydan. Det som gjorde den modige, kom-fra-bak-forestillingen enda mer imponerende, var det faktum at sønnen til Dubawi startet sin første start siden mars 2020.

Vanlig rytter Antonio Fresu, som beholder hesten til Dubai World Cup, sa at Military Law er en sterkere og forbedret hest i år sammenlignet med i fjor. Likevel vil ikke konkurransen bli lettere denne gangen, og han vil stille opp i porten mot mange kjente fiender i klasse 1-kaliber fra både Saudi Cup og vinterens Al Maktoum tredelte utfordringsserie.

På plussiden har Military Law vunnet på DWC-distansen på 1 ¼ miles over denne banen. Den poengsummen kom i en børsnotert innsats 5. desember 2019.

Militærlov er en annen i rekken av tidligere britisk-trente torvhester som har funnet et hjem på grusveier siden de byttet underlag fra gresset og allværsbaner. Tidligere eid av oppdretter Qatar Racing, kjørte han sine seks første løp i England for trener John Gosden, som vant Saudi Cup med Mishriff og løper i Dubai Sheema Classic (G1) på torv på DWC undercard.

Løpestil: Stalker

Merknader: Breezed 5 furlongs 20. mars på Meydan etter en lignende flytting en uke før. Som trenerens mønster, vil han få en mindre utblåsning to eller tre dager før DWC for å holde ham på tærne … Opprinnelig eier Qatar Bloodstock gikk inn i Military Law i bok 1 av Tattersalls oktober 2016-salget, men beholdt ham til å løpe da han oppfylte ikke reserveprisen på $1.213.475 … Etter seier i juni 2019 over allværsbanen på Newcastle, hans andre seier på seks forsøk i England, ble han solgt for $114.641 til sin nåværende eier, som sendte ham til Dubai. Deretter ble han vunnet tre ganger på fem forsøk på Meydan.