Forhåndsvisning av FA-cupens fjerde runde:Rochdale mangler nøkkelmenn

I FA-cupen denne helgen, vi ser en gjentakelse av 2003-finalen når Southampton spiller mot Arsenal. Wycombe nyter en minneverdig tur til White Hart Lane mens Rochdale og Huddersfield håper å fortsette ligaformuen i cupen...

Rochdale mot Huddersfield

Begge lag slår over sin økonomiske vekt i sine respektive divisjoner. Rochdales opprykksutsikter har blitt hindret av rygg mot rygg tap, den andre, hvorav en 4-0-tømming hjemme mot Oxford. Dale har en liten tropp som betyr at de har en tendens til å savne nøkkelspillere, Keith Keane, Joe Bunney og Matty Lund blant de bemerkelsesverdige fraværende sist gang. Huddersfield har hentet 33 poeng fra 15 kamper mot motstander på nederste halvdel i Championship, som antyder at de er komfortable mot de mindre sidene. 1-3

Tottenham mot Wycombe

Wycombe trengte en sen heading fra Adebayo Akinfenwa for å unngå lavere liga Stourbridge i forrige runde. Nå, de bytter roller fra brutale hjerteknusere til modige underdogs i sin første korte tur til White Hart Lane. Vertene Tottenham har scoret ni mål i sine to siste FA-cupkamper mot motstandere i Football League, som begge så kantspillere skinne. Spurs vil nesten helt sikkert gå videre, selv om gjestende midtstoppere Aaron Pierre og Anthony Stewart har gjort nok til å antyde at de kan begrense skaden. 2-0

Southampton mot Arsenal

Disse to lagene møttes i FA-cupfinalen i 2003, da et enslig Robert Pires-mål var nok til å sikre seier til Arsenal. The Gunners har vunnet denne konkurransen i gjennomsnitt en gang hvert tredje år siden 1998, men de er heldige som forblir i det denne perioden. Arsene Wengers side så målet sitt pepret i første omgang på Preston, men vant 2-1 takket være Olivier Girouds sene mål. Southampton stolte også på en sen vinner for å se av Norwich, Shane Long satte inn et streik i det 92. minutt i en stille reprise på St Marys. 1-2