NHL DFS Primer:tirsdag (16/11)

Divisjonene har begynt å sortere seg deretter, går inn i den sjette uken av 2022 NHL-sesongen. Lag på topp, med unntak som bare gjelder Florida Panthers, kjører alle vinnerrekker inn i en travel 11-kamper tirsdag kveld. St. Louis er i ferd med å oppleve en tre-kampers tapsnedgang, men vil ha en returmulighet mot ligaens dårligste lag:Arizona Coyotes. Det er også flere kamper mellom Western Conference og Eastern Conference på trykk på tirsdag, som alltid legger til et lag med intriger når du bygger DFS-oppstillinger som vil tjene penger. Mindre kjennskap til en motstander gir vanligvis konkurranser med høyere score, Det betyr at fire kamper og åtte lag er klar for betydelig produksjon på isen tirsdag kveld.

Jeg har samlet noen av mine favorittprospekter basert på ulike faktorer på vei inn i en travel kveld i National Hockey League. Sørg for at du får minst et par av disse spillerne inn i lagoppstillingene før puckdropper på tirsdag.

Sjekk ut dagens daglige fantasyhockeykonkurranser på DraftKings>>

Anbefalte spill:DraftKings

DraftKings maksimale lønn er satt til $50, 000

Robert Thomas (C – STL):$3, 800
St. Louis er midt i en tre-kamps tapskamp, men de får en førsteklasses mulighet hjemme mot Arizona Coyotes. Coyotes har tillatt 60 mål og en minus-37 målforskjell, som er den dårligste i ligaen. Andrelinje Blues-senter Robert Thomas bør feste mot en underlegen motstander på tirsdag, ettersom han har gitt minst to assist i tre kamper på rad. Han tjener flere minutter på St. Louis sin andre powerplay-enhet og har i gjennomsnitt over 20 minutter på is på de fire siste kampene. Thomas er en fantastisk verdi og en billig ressurs som burde fortsette å helle inn assists og kanskje hans andre mål for sesongen, gjør ham til et kvalitetstilskudd til tirsdagsoppstillingene.

Vladimir Tarasenko (RW – STL):$6, 200
Vladimir Tarasenko er det ettertraktede andrelinjeprospektet for St. Louis som vil koste litt ekstra i lagoppstillinger sammenlignet med Robert Thomas. De skøyter begge på samme linje, men Tarasenko får førsteklasses muligheter på Blues' beste powerplay-enhet. Den 29 år gamle kantspilleren har hatt enorm suksess takket være visjonen og bortgangen til Robert Thomas, så hvis du velger å legge ham til i lagoppstillingene, stable Tarasenko er det beste alternativet for å maksimere poengsummen. Tarasenko har et mål i tre kamper på rad og har 13 skudd i løpet av denne perioden, gjør ham til et kjempespill mot Coyotes tirsdag kveld.

Rasmus Dahlin (D – BUF):$4, 800
Til tross for at jeg bare er 21 år gammel, Rasmus Dahlin har etablert en rolle på Sabres' øverste forsvarslinje i sin fjerde sesong med franchisen. Han har scoret et mål i to av sine fire siste kamper og tjener utrolige 23 minutter på isen per kamp, gir ham kvalitet ser på motstanderens nettminder på Sabres' beste powerplay-enhet. Dahlin vil møte et korthendt Pittsburgh Penguins-lag som vil sette målvakten Tristan Jarry (G – PIT) mellom rørene, til tross for at han overga seks mål mot Washington i helgen. Han er sårbar, og mangelen på offensiv ildkraft for Penguins gjør Dahlin til en god verdi i oppstillinger basert på hans siste scoringssuksess og utvidede spill på isen.

Carter Hart (G – PHI):$7, 600
Philadelphia Flyers er midt i Metropolitan Division med en pus-to-målsforskjell. Målvakt Carter Hart har vært inkonsekvent gjennom hele sesongen. Fortsatt, han kommer ut av en av sine beste prestasjoner i kretsen, tillater bare ett mål på 40 skudd mot Carolina, uten tvil det beste laget i ligaen akkurat nå. Den 23 år gamle nettvakten vil få sin neste mulighet mot et Calgary-lag som har offensivt personell av høy kvalitet. Derimot, før deres 4-0 seier over et dårlig Ottawa Senators-lag i deres siste utflukt, Flames hadde scoret totalt fire mål på tre kamper, resulterer i tre tap. Likevel, Hart har nok talent til å være en god verdi i lagoppstillinger, spesielt hvis han kan overføre elitenivået han viste mot Hurricanes forrige fredag.

Anbefalte spill:FanDuel

FanDuel maksimal lønn er satt til $55, 000

Ryan Strome (C – NYR):$5, 500
Det 29 år gamle andrelinjesenteret for New York Rangers har vært utmerket for å starte sesongen, samler opp de fleste poengene sine i de siste kampene etter å ha kommet tilbake fra et fravær på fire kamper tidligere i sesongen. I de tre foregående kampene hans, Strome har tre målgivende pasninger og et mål mens han snitter to til tre skudd på mål i hver av de fem siste kampene hans. Han tjener også tid på Rangers' beste powerplay-enhet, som øker sannsynligheten for et mål på grunn av muligheten for ekstra mann. Montreal har tillatt nest flest mål (58) bak bare Arizona, så Strome bør fortsette å bygge sin tre-kamps poengrekke i lagoppstillingene tirsdag kveld.

Jakob Silfverberg (RW – ANA):$4, 500
Anaheim har vært et av overraskelseslagene som har startet sesongen, kjører for tiden en seiersrekke på syv kamper og nyter en differensial på pluss 13 mål. Nylig, Ducks fikk Jakob Silfverberg tilbake på sin tredje linje, hvor han har vært effektiv i å skape scoringsmuligheter hele sesongen, samlet åtte assist og et mål på ti spilte kamper. Han kan skryte av pluss fem når han er på isen, viser at han produserer kvalitetsminutter for et lag for å holde seg i toppen av den konkurrerende Pacific Division. Han er tilgjengelig til en fantastisk verdi og bør legges til lagoppstillingene. Derimot, Ikke la det faktum at han skøyter på tredjelinjen avskrekke deg fra Silfverberg, ettersom han bruker 18 minutter i snitt på is denne sesongen.

Roman Josi (D – NSH):$7, 000
Jeg liker vanligvis ikke å betale for en forsvarer, men Roman Josi er en annen type spiller. Veteranen har tilbrakt sin 11 år lange karriere i Nashville og er en av de mest potente målscorerne ligaen har å tilby, scoret seks mål og ti assists for å utligne Predators' flest poeng (16) scoret gjennom 15 kamper. Han skøyter i nesten 26 minutter om natten og får alle de beste mulighetene på førstelinje og topp powerplay-enhet, som er hvordan han klarte å gå kjernefysisk med to mål og to assist mot Arizona i deres siste kamp. Toronto er en mye mer formidabel motstander å spille, men Jack Campbell (G – TOR) har gitt tre eller flere mål på tre starter denne sesongen, viser at han er sårbar på bestemte steder. Josi skal ikke ha noen problemer med å pepre nettet med skudd som fører til assist eller mål mens han hever gulvet med et par blokkerte skudd. Så betal og se poengene hoper seg opp i lagoppstillingene dine.

Frederik Andersen (G – BIL):$8, 300
Carolina overhalet målvaktssituasjonen deres denne offseason, og Frederik Andersen har sett rollen de fleste av hans starter. Han har bare tillatt mer enn to mål på tre av sine elleve starter i serien mens han postet en avslutning mot Boston Bruins for et par uker siden. Andersen drar nytte av det talentfulle offensive personellet rundt ham, og det faktum at han har ni seire er veldig tiltalende fra et DFS-perspektiv. Målvakter som vinner legger til 12 poeng i lagoppstillingene, som er et enormt løft som kan utgjøre forskjellen mellom å innløse eller tape en DFS-konkurranse. Så betal for Andersen for å samle det mest konsekvente målvakttalentet ligaen har å tilby.