DraftKings NASCAR DFS-råd:Martinsville

Denny Hamlin ser etter å ta sin fjerde strake topp-5-plassering på denne banen

Mens NASCAR fortsetter å sminke løp på grunn av den uventede to-måneders permitteringen, DFS-spillere vil få en ny mulighet for litt NASCAR DFS med et nytt midtukeløp! Mens Cup-serien reiser til Martinsville Speedway for et onsdagskveldsløp, det vil være tidenes første Cup Series-arrangement under lysene siden sporten begynte å kjøre på banen i 1948!

Hva bør være et spennende løp for NASCAR-fans, DFS-spillere vil igjen få utfordringen med å sette lagoppstillinger vel vitende om at startoppstillingen ble satt av en tilfeldig trekning gruppert etter eiernes poeng. Med dette, det er noen få sjåfører som ser ut til å ha klart potensiale for plasseringsdifferensialpunkter. For eksempel, Jimmie Johnson som starter 21. er den dyreste sjåføren i konkurransen. Derimot, det er fortsatt mange gode alternativer å målrette mot, og selvfølgelig, sjåfører du bør se etter å unngå i onsdagens DraftKings-konkurranse.

Sjekk ut DraftKings’ NASCAR $1 Million Race>>

Drivere til mål

Denny Hamlin (#11, Joe Gibbs Racing)
DK-pris:$11, 900
Startposisjon:12

Denny Hamlin deltar i onsdagens konkurranse med den nest høyeste lønnen, men med rette. Ikke bare vil Hamlin starte fra 12. posisjon, noe som vil gi mulighet for plassforskjellspoeng, men han har også track record for å støtte å plugge ham inn i lineupen din. Hamlin har ledet runder i fem av de siste seks løpene på Martinsville og har bare én plassering utenfor topp-12 i løpet av spennet. Han vil også se etter sin fjerde strake topp-5-plassering på denne banen, så jeg forventer at han er en av favorittene til å hente hjem seieren.

Brad Keselowski (#2, Team Penske)
DK Pris:$9.500
Startposisjon:6

Til tross for at jeg ikke satte i mål jeg forventet forrige uke, Jeg kommer til å målrette Brad Keselowski igjen denne uken. Keselowski er fortsatt priset ganske bra, har den åttende høyeste lønnen blant sjåfører og har hatt stor suksess i Martinsville. I likhet med Hamlin, Keselowskis nyere historie på dette sporet er imponerende, scoret en topp-5 plassering i syv av sine siste åtte løp på Martinsville. Keselowski har også funnet kortsporsuksess i det siste, tok seieren i Bristol for bare noen løp siden.

Ryan Newman (#6, Roush Fenway Racing)
DK-pris:$6, 800
Startposisjon:16

Nå, Ryan Newman vil mer enn sannsynlig ikke være en konkurransevinner for deg, men bør gi god verdi i onsdagsoppstillingen din. Newmans lønn er bare $6, 800, som rangerer ham på 20. plass blant førere denne uken. Og mens Newman ikke har hatt suksessen til Hamlin eller Keselowski på det siste, han har en gjennomsnittlig finish på 13,7 på denne banen de siste tre sesongene, som rangerer ham på 9. plass blant aktive sjåfører. Han bør være et solid valg denne uken.

Ryan Preece (#37, JTG Daugherty Racing)
DK-pris:$5, 700
Startposisjon:28

Basert på hvordan startoppstillingen ble satt for løpet på Martinsville, det er ikke massevis av åpenbare valg dypt i feltet som kan gi en anstendig plassforskjell. Derimot, hvis du betaler for noen av de større våpnene denne uken, Ryan Preece er en stor verdi for $5, 700. Til tross for at de kun har to cupseriestarter på Martinsville, Preece endte blant topp-20 begge gangene i 2019 og viste en viss suksess på en kortbane for bare noen uker siden med en 12. plass på Bristol. Han vil være ukens favorittvalg.

Drivere å unngå

Alex Bowman (#88 Hendrick Motorsports)
DK-pris:$8, 900
Startposisjon:8

Alex Bowman var definitivt en av de tidlige overraskelsene gjennom den første måneden av sesongen og så ut som han ville fortsette akkurat der han slapp med en 2. plass da serien kom tilbake på Darlington. Derimot, siden den gang har Bowman bare en plassering innenfor topp-15 over de siste seks løpene og har historisk sett ikke vært sterk på Martinsville. I sine fire løp med Hendrick Motorsports på Martinsville, Bowman har endt inne blant topp-10 bare én gang. Med den 10. høyeste lønnen i konkurransen, Jeg ville se andre steder.

Tyler Reddick (#8 Richard Childress Racing)
DK-pris:$7, 400
Startposisjon:14

En annen ung sjåfør som har hatt en overraskende sterk start på 2020-sesongen er Tyler Reddick. Derimot, for denne uken, Jeg kan prøve å unngå årets ledende Rookie of the Year. Reddick starter fra 14. plass, som vil begrense sin plass differensial oppside. Også, Martinsville er et av få spor som Xfinity Series, NASCARs AAA-serie, raser ikke. Så uten fordelen av noen praksis på grunn av NASCARs nåværende fortettede tidsplan, Riddick vil kjøre på banen søndag og snu sine første runder på Martinsville siden en lastebilseriestart tilbake i 2016.

Christopher Bell (#95 Leavine Family Racing)
DK-pris:$8, 200
Startposisjon:32

Det er tydelig at Christopher Bells prislapp for onsdagens konkurranse er nært knyttet til denne 32. plass startposisjonen. Med ukens 13. høyeste lønn, Bell vil være et populært valg for DFS-spillere som leter etter enkle plasseringsforskjeller. Og selv om jeg er enig, han har en god sjanse til å forbedre startposisjonen sin, ligner på Tyler Reddick, dette vil være Bells første cupseriestart på Martinsville. For meg, prislappen er rett og slett for høy. Spesielt når du tenker på Ryan Blaney, hvem vil rulle av fra pole position, er bare $200 mer og har hatt stor suksess på Martinsville med topp-5-plasseringer i tre av sine fire siste løp her.

Austin Dillon (#3 Richard Childress Racing)
DK-pris:$6, 100
Startposisjon:22

En annen Richard Childress Racing-sjåfør kommer på Unngå-listen denne uken, men av andre grunner enn lagkameraten. Dillon har ikke hatt stor suksess på denne racerbanen, men med en lønn utenfor de 24 beste sjåførene, han kan være noen DFS-spillere ser etter plug-in. Derimot, Vær oppmerksom på at Dillon kan være i fare for å gå glipp av løpet denne uken fordi han er på babyvakt for fødselen av sitt første barn. Vi vil åpenbart ha en idé nærmere starten av løpet, men Dillon kan ende opp med å være utilgjengelig, så hold et øye.

Selv med midtukeløpet, Cup-serien er tilbake neste søndag for et løp på Homestead-Miami Speedway, så husk å sjekke tilbake for en annen utgave av NASCAR DFS-råd.