Tie Breaker Regler for Little League Baseball i Texas

Little League baseball i Texas følger offisielle Little League Baseball regler når det gjelder å bryte en uavgjort . Et slips kan skje på flere ulike nivåer , men mest typisk uavgjort poengsum kan skje i et spill . I dette tilfellet , er det regler som regulerer brudd på dette slipset . Reglene bryte en uavgjort i den siste sesongen plasseringer eksisterer også. Sudden Death

I Texas er det ingen plutselig død . Dette er i samsvar med offisielle Little League regler . Hvis bortelaget er fremover på slutten av en inning , hjemmelaget fortsatt får en sjanse til flaggermus . Pausen en uavgjort er å spille så mange ekstra omganger som er nødvendig for å avgjøre en vinner og en taper . Alle ekstraomganger vil følge offisielle Little League regler om bek grenseverdier, samt frister .
Tidsfrister

I Texas Little League , hvis et spill er uavgjort etter to timer det vil ende etter neste avsluttet inning der ett lag er videre . Denne regelen er i kraft i hver kamp i et forsøk på å holde konkurranser beveger seg langs . Denne regelen gjelder for spill som ikke har nådd standard antall omganger for å telle som en full kamp . For eksempel , hvis etter to timer lag A slår lag B etter tre omganger , er spillet over , og vinneren lag B erklært . I tillegg er ingen inning å starte etter 21:00 Hvis et spill er bundet på dette punktet det vil bli suspendert , og spillet vil bli plukket opp på et senere tidspunkt akkurat der den slapp å bryte båndet .

Season runden
p Hvis det er uavgjort i sesongen plasseringer på slutten av den offisielle ordinære sesongen da Little League tie breaker reglene vil tre i kraft. Ifølge offisielle Little League regler , vil den første tie breaker være head-to -head rekord av lagene i spørsmålet . For eksempel , hvis to lag har samme posten på slutten av sesongen , men ett lag slå det andre laget to av tre ganger , vinneren av de to spillene vinner tiebreaker . Hvis alle ting er like når det gjelder head-to - head konkurransen , det laget med høyest samlet gevinst andelen vinner tie breaker .