NASCAR Regler

NASCAR , National Association for Stock Car Auto Racing , er den største og mest sette merke i Bilsport i USA . Den Sprint Cup er den primære rekke løp sponset av NASCAR , men organisasjonen har også oppsyn Nationwide Series , den Camping verden Truck Series og NASCAR Lokal Racing , blant andre. Hver divisjon har sitt eget sett med NASCAR regler og forskrifter , og regelbøker er kun tilgjengelig for offisielle deltakere . NASCAR Points System Regler

Ifølge NASCAR regler og forskrifter , er poeng gitt til sjåførene ved slutten av hvert løp basert på deres ordre på finish . I Sprint , Nationwide og Camping World series , er bonuser tildelt for sjåføren som vant pole position , og den som fører flest runder .
Sikkerhetsrelaterte Regler
< p > etter en rekke svært omtalte og tidvis fatale ulykker de siste årene , NASCAR regler og forskrifter nå kaller for en rekke spesielle sikkerhetsfunksjoner som skal bygges inn i bilene . Disse inkluderer seter som gir rib - buret beskyttelse , spesielt sikkerhetsseler , endringer på chassis av bilen , plassering av spesielle barrierer rundt banen og bruk av betjente funksjonene plater for å redusere hastigheten på noen av de raskere kurs .

Sprint Cup Kvalifiserende Regler

biler som er i de beste 35 steder i plasseringer vil automatisk kvalifisere for hvert løp i Sprint Cup Series . Syv flere flekker gå til de raskest kjører biler i kvalifiseringen som ikke tjener et automatisk bud , mens den 43. og siste posisjon er vanligvis holdt under " Champions provisoriske . "
Champion Provisional

Champions Provisional er en regel som gjør at en tidligere NASCAR -serien mester som ikke har kvalifisert seg for en Sprint Cup løp for å konkurrere i løp mens du starter fra den 43. posisjon . Hver mester kan bruke dette foreløpig opp til seks ganger hver sesong .
Forsiktighetsregler og andre flagg

Hver rase starter med viftet med et grønt flagg og slutter med den vinker av den velkjente svart - og - hvit rutete flagget . Gule flagg indikerer løpet blir kjørt under forsiktighet , røde flagg betyr at løpet har blitt midlertidig stanset og svarte flagg indikerer at en bestemt bil eller biler er å bli straffet for et brudd på sporet .

Lucky Dog Rule

The Free Pass eller « Lucky Dog Rule" er navnet på NASCAR regulering som gjør at den sist slikket bil for å gå tilbake til slutten av den lengste linjen av biler i løpet av en advarsel , effektivt gjenvinne sin tapte fanget . Imidlertid kan en sjåfør bare få gratis pass hvis han ikke er årsaken til forsiktighet , og det er mer enn 10 runder igjen i løpet.